Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:52 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Airfield – Festivalul cu cel mai bun hip-hop al verii și sporturi în aer liber

ro

22 Jun, 2015 11:38 1226 Marime text
Cel mai consistent lineup de hip-hop al anului 2015 din România cu o scenă dedicată, free session-uri de skate, BMX și MTB, show-uri inedite de parkour și freerunning, trasee offroad în cele mai pitorești zone ale Sibiului și multă distracție sub cerul liber sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai cool festival al verii. Airfield Festival va avea loc între 30 iulie și 2 august pe Aerodromul Măgura situat la 5 km distanță de orașul Sibiu și este singurul festival din țară care aduce pe aceeași scenă, în premieră, artiști de talie mondială care au contribuit la evoluția muzicii și a culturii hip-hop.
Pentru prima dată live în România...
Mobb Deep este cel mai aclamat duo de hip-hop de pe Coasta de Est a Statelor Unite ale Americii și pot fi ascultați pentru prima dată live în România, la Airfield Festival. KRS-One, aflat la prima vizită în România, este un veritabil model pentru ceea ce ar trebui să însemne un MC, ca atitudine, skill și prezența scenică. La BET Awards 2008, a fost premiat pentru întreaga activitate, pentru munca și efortul depus în Stop the Violence Movement, precum și pentru pionerat în muzica și cultura hip-hop. R.A. The Rugged Man, The Four Owls + Molotov, The Doppelgangaz, Decks’N Drums și Professor P &DJ Akilles, nume grele ale hip-hop-ului mondial, vor concerta în premieră în România la Airfield Festival.
Parkour, dirt park, trasee offroad și multă adrenalină
Amatorii de sporturi extreme se reunesc în skatepark-ul și dirt park-ul special amenajate pe Aerodromul Măgura, cel mai întins teren de joacă al verii. Bikeri și skateri de pretutindeni vor provoca legea gravitației în show-uri pline de adrenalină presărate cu trick-uri și scheme spectaculoase.
Pasionații de pedalat pot testa un traseu offroad de aproximativ 23 de km pe biciclete MTB Scott de ultimă generație. Traseul are ca punct de pornire și de sosire Aerodromul Măgura și străbate mai multe zone pitorești ale Sibiului, fiind o îmbinare de elemente diverse: deal, munte, pădure, lacuri, râu, priveliști impresionante.
Trupa Parkour Oradea, cunoscuți pentru momentele care au făcut senzație la Românii au talent, vor oferi un show exploziv și plin de energie cu multe acrobații, elemente de parkour și freerunning, atât pe scenă cât și pe teren plat.
Airfield – Festivalul care face hip-hop-ul românesc să răsune
Cei mai apreciați artiști de hip-hop ai momentului din România vin la Airfield Festival. Alături de artiștii de talie mondială, vor urca pe scenă: Subcarpați, CTC, Haarp Cord, Unda Comună, Alan & Kepa, Flou Rege, Raku, Carbon, Pietonu, Misiune de pedeapsă, Macanache, Ateliere de creație, Keri & Serafim.
E greu să găsești un mix bun care să te țină în priză timp de 4 zile? La Airfield Festival, peste 70 de proiecte muzicale vor evolua între 30 iulie și 2 august pe 4 scene, 3 outdoor și una în incinta unui hangar de aviație, echipate cu cele mai performante sisteme de sonorizare: D&B Audiotechnik și Function One. Airfield Festival este mixul perfect între muzică de calitate, activități aviatice, sporturi extreme și de agrement și activități recreaționale și artistice. Spațiul generos de 40 de hectare și priveliștea idilică a munților din împrejurime recomandă Airfield drept unul dintre festivalurile la care trebuie să ajungi în această vară.
>Abonamentele sunt disponibile în rețeaua Eventim, în punctele de vânzare fixe AIRFIELD și online pe Eventim.ro, Myticket.ro și Tomtix.ro. Mai multe informații pe www.airfield.ro și pe pagina de facebook.
Preț abonamente
În perioada 5 mai – 29 iulie > 219 RON/ abonament (taxe incluse)
Preț abonament în ziua festivalului > 269 RON/ abonament (taxe incluse)
Preț camping
Pentru perioada 30 iulie – 2 august > 30 RON/ de persoană
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii