Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:34 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aeromania – festivalul care celebrează aviația pe litoral

ro

03 Jul, 2015 09:52 1571 Marime text
Asociația Regională pentru Promovarea Aviației cu sprijinul Regional Air Services – Aeroport Tuzla organizează pe 4 iulie 2015 AEROMANIA - un spectacol complex, care include acrobație aeriană, concerte, târg de aviație, expoziție de aeronave, mașini de epocă, motociclete și multe altele.

La Aeromania 2015 participă: Yakării Acrobați – cu trei aeronave YAK 52, Jurgis Kairys – multiplul campion mondial de acrobație aviatică, cu JuKa, Lotul Național de Acrobație – cu 5 aeronave Extra – 300 si Extra 300 L, aeronavele aparținând REGIONAL AIR SERVICES (Diamond Da 20, Diamond DA 40, Diamond DA 42, AN2 si Bell 206 B3, Cabri G 2 Aerospatiale Dauphin, Agusta 139 si AS 365 Dauphin), 4 avioane supersonice MIG 21 Lancer (zbor în formație și o evoluție solo), două IAR 330 PUMA aparținând Forțelor Aeriene Române – de la Baza Aeriana 86 Fetești – dislocate pe aeroportul Mihail Kogălniceanu, U.M. 02040 Tuzla cu un elicopter IAR 330 Puma Naval, parașutiștii coordonați de Adrian Constandache, Blue Wings – cu 7 parașutiști ai Aeroclubului Romaniei (care vor face lansări din Airvan Ga8), Aeroclubul Romaniei – cu un balon cu aer cald, avioanele Incas – BN2A Islander și SuperCub YR-D0028 și alții.

Pentru că la Aeromania caii putere mănâncă jăratec, Arena Eqcvestria va oferi publicului o altă varianta de spectacol, prezentând 6 cai într-o defilare coordonată de un sportiv din cadrul Federației Ecvestre Române – sportivul de înaltă performanță Răzvan Nedelcu.

Publicul poate vizita zona alocată mașinilor de epocă aparținând Retromobil, zona alocată motocicletelor, aeronavele în expoziție statică, balonul cu aer cald și multe altele.
Standurile vor gazdui și atracții pentru piloți și viitorii piloți – indiferent de vârstă: de la Flying Toys, la produsele pentru profesioniști, aparținând  Pilotshop.  Pentru copii va fi amenajat un spațiu de joacă supravegheat.

Beautyfood deschide mai multe posturi în care vei simți plăcerea de a mânca ceva bun. Beautyfood este restaurantul din București care atrage vedete ca Mihai Margineanu si critici culinari. Alături, vor fi numeroase alte standuri cu oferte la fel de interesante.

Seara se va încheia, ca de obicei, cu mult așteptatul spectacol pirotehnic oferit de cele patru avioane jucând rolul de Air Bandits.

Pe scena așezată în fața zonei de evoluție a aeronavelor, se vor desfășura concertele lui Mihai Mărgineanu – fost elev al școlii de pilotaj REGIONAL AIR SERVICES și ale trupelor Taxi, Desant, The R.O.C.K., Colonist pe Lună și alții.

RATC pune la dispozitia celor care vor să vadă spectacolul 3 autobuze care oferă transport gratuit – în limita locurilor disponibile. Pleacarea acestora se face din fața gării CFR Constanța la orele 15.00, 15.30 și 16.00, iar întoarcerea este la orele 20, 20.30 și 21.00.

Pentru a înlesni intrarea mașinilor, Aeroportul Tuzla a creat doua cai de acces si doua parcări suplimentare.

Intrarea publicului general este, și anul aceasta, gratuită.
Sunt disponibile exclusiv bilete VIP – care asigură intrarea în prima linie a spațiului public, cu acces special în zona rezervată de terase și, optional, servicii incluse (zboruri). Acestea pot fi achiziționate prin Eventim – din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Carturesti, și online, pe www.eventim.ro.

Dupa 17 ani de muncă dedicată zborului, în care a inaugurat noi linii de activitate pentru aviație și a doborât record după record - până la poziția de lider absolut în aviația generală și la recordul de 16.500 de pasageri pe an cu o pistă de iarbă,  REGIONAL AIR SERVICES – Aeroport Internațional Tuzla – rămâne alături de cei care prețuiesc efortul și pasiunea pentru aviație și în 2015.

Evenimentul AEROMANIA 2015 este sprijinit de oameni deosebiți, care cred că o Românie mai frumoasă este una în care se aplaudă performanța și bunul gust: Timișoreana, ASTRA Asigurari, Țiriac Auto, ONV Law, Ana Hotel – Hotel Europa și alții.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii