Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:36 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Actorul Costas Mandylor, după aventura în România - “Voi reveni să mă căsătoresc aici”

ro

23 Jun, 2015 22:07 1333 Marime text
Actorul greco-australian Costas Mandylor, cunoscut pentru rolurile principale din seria Saw, Legământul sau Triumful Spiritului, a părăsit luni România, după un periplu de cinci zile, iar la plecare a anunţat că a ales Bucureştiul ca loc pentru căsătoria cu logodnica sa, Victoria.
 
Invitat special la gala Superkombat World Grand Prix de la Constanţa, eveniment transmis în direct în 93 de ţări, starul de la Hollywood a avut la dispoziţie o limuzină Jaguar de la Ţiriac Auto şi a beneficiat de primire specială la hotelurile Premier Spa din Bucureşti şi Del Mar din Mamaia. “Toţi cei de aici s-au comportat extraordinar cu mine, au fost câteva zile excelente”, a afirmat actorul care a împărţit scena cu Angelina Jolie (n.r. în Beowulf), Jack Nicholson (Legământul), Denzel Washington (Virtuozitate) sau Gerard Butler (Meciul vieţii lor).
 
Acesta a mărturisit că în toamnă intenţionează să îşi facă nunta chiar în România. “Eduard Irimia a venit cu ideea şi sunt încântat, Victoria e cea mai fericită fiindcă vom face o petrecere şi în Grecia, aşa că va purta două rochii de mireasă. Chiar am vizitat o locaţie în cadrul Militari Residence, însă nu ne-am hotărât. E a doua oară când vin la Bucureşti, dar mă simt ca acasă. Am întâlnit oameni sinceri şi foarte talentaţi. Vom decide totul în funcţie de proiectul pe care îl am acum în desfăşurare”, a mai afirmat Mandylor, care a dezvăluit că în momentul în care va stabili toate detaliile, îşi va invita şi prietenii de peste Ocean, printre care şi Gerard Butler.
 
Printre oaspeţi se vor număra Andrei Stoica şi Cătălin Moroşanu, doi dintre luptătorii favoriţi ai actorului. “Sunt mare fan Superkombat, Andrei e foarte tehnic, în timp ce în cazul lui Moroşanu, ca să-l dobori, ai nevoie de două mitraliere. Am fost impresionat de ceea ce am văzut live la Constanţa. Sper să pot ajunge şi în toamnă, la gala din Italia”, a mai declarat actorul în vârstă de 49 de ani.
 
Costas Mandylor a vizitat şi un centru de plasament din Constanţa, acolo unde împreună cu o parte dintre luptătorii Superkombat a împărţit cadouri pentru 55 de micuţi. De asemenea, acesta a avut o sesiune de autografe la un mall de la malul mării. Pe tot parcursul şederii sale în ţară, a preferat meniul mediteranean, declarându-se încântat de bucătăria de la Octopus Bucureşti şi New Pizzico Constanţa.
 
 
Media Contact
SUPERKOMBAT® Media Management
Alin HUIU – Media Manager
Bucharest, Romania
Phone: 40 720 306 615
E-mail: media@superkombat.com
www.superkombat.com
 
 
Organization Overview
 
SUPERKOMBAT® is a martial arts championship with fights at various weight divisions and also includes an elimination tournament for the heavyweight division. All the events are based on fights at stand-up rules between fighters from all around the world, coming from different fight disciplines as boxing, kickboxing, mixed martial arts, judo, karate, muay thai, and wrestling.The difference from other similar concepts is that SUPERKOMBAT® focuses on the mainstream promotion and creates various stories in touch with the local media around the world, thus creating a global synergy with the general public. In its events, SUPERKOMBAT® uses fighters from all around the world. In the last two years the specialized martial arts media has begun to consider SUPERKOMBAT® to be the European fighting championship leader on stand-up rules broadcasted worldwide due to its 6 live events and another 6 events in replay. SUPERKOMBAT® is covered in more then 80 countries from 5 continents.
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii