Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:42 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ENEL - lucrari de mentenanta - Constanta

ro

30 May, 2012 20:14 1228 Marime text

O importanta lucrare de mentenanta la transformatoarele 1 si 2 se va executa joi, 31 mai 2012, in intervalul orar 08:00 - 16:00 in Staţia Centru I, din municipiul Constanţa. In acest interval de timp, preluarea consumului pe 20kV si 10 kV, se va face din cel de-al treilea transformator 20/10 kV. In aceste conditii, va scadea gradul de siguranta in alimentarea cu energie electrica a consumatorilor aferenti Statiei Centru I Constanta.

In eventualitatea aparitiei unor avarii în reţeaua electrica de 110 kV, timpul de realimentare al consumatorilor, ar putea ajunge la maxim 30 min.

Echipele Enel Distributie Dobrogea impreuna cu echipe ale contractorilor vor efectua aceste lucrari, in regim de maxima mobilizare, pentru a reduce pe cat posibil efectele scaderii gradului de siguranta în alimentarea cu energie electrica a consumatorilor.

Principalele zone care ar putea fi afectate de eventuale avarii ale retelei electrice sunt:

  • Casa de Cultura
  • Peninsula , Piata Ovidiu
  • Prefectura , Primaria si Consiliul Judetean Constanta
  • Magazinul Tomis , Piata Grivitei
  • Spitalul Judetean Constanta
  • Zona Centru

Printre masurile de prevenire a unor eventuale avarii majore, Enel Distributie Dobrogea va monitoriza in permanenta starea retelei. Totodata, au fost stabilite planuri de interventie pentru alimentarea partiala in special a consumatorilor care asigura servicii publice.

Biroul de Presă Enel Romania

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii