Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:29 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat Enel - Joi, 30 Iunie 2011

ro

30 Jun, 2011 23:15 859 Marime text

Incepând cu data de 30.06 - 08.07.2011, Enel Distribuţie Dobrogea va executa lucrări de modernizare pe linia aeriana de 110 kV Mircea Vodă - Cernavodă- Ecluză Cernavodă- Tortomanu, zilnic, în intervalul orar 07:30 - 20:00. În aceste condiţii staţiile Cernavodă 110/20 kV şi Ecluza Cernavodă 110/6 kV, vor fi alimentate din reţeaua de medie tensiune, drept urmare va scădea gradul de siguranţă în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor aferenţi acestor staţii.

În eventualitatea apariţiei unor avarii în reţeaua electrică de medie tensiune, posibilităţile de realimentare a consumatorilor din surse de rezervă sunt limitate iar timpul de remediere ar putea ajunge la 60 minute.

Echipele Enel Distribuţie Dobrogea împreună cu echipe ale contractorilor vor efectua aceste lucrări, în regim de maximă mobilizare, pentru a reduce pe cât posibil efectele scăderii gradului de siguranţă în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor.

Principalele localitati care ar putea fi afectate de eventuale avarii ale reţelei electrice sunt:

Cernavodă oraş

Rasova

Seimeni Mari

Seimeni Mici

Cochirleni

Faclia

Azizia

Ştefan cel Mare

Printre măsurile de prevenire a unor eventuale avarii majore, Enel Distributie Dobrogea va monitoriza în permanenţă starea reţelei. Totodată, au fost stabilite planuri de intervenţie pentru alimentarea parţială în special a consumatorilor care asigură servicii publice.

Biroul de Presă Enel

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii