Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:17 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Albesti, Vartop, Cotu Vaii, Coroana, Valcele, Darabani au fost realimentate cu energie electrica

ro

25 Jan, 2010 14:05 1177 Marime text

Ieri, la ora 15:30, s-a reluat alimentarea cu electricitate a celor 6 localitati afectate de avaria survenita ieri, in sudul judetului Constanta. Reamintim ca localitatile respective sunt : Albesti, Vartop, Cotu Vaii, Coroana, Valcele, Darabani.
Datorita accesului ingreunat de drumurile inzapezite, aceasta avarie nu a putut fi remediata in timpul estimat initial. Echipele de interventie Enel Distributie Dobrogea formate din 10 persoane, au lucrat continuu la deblocarea drumurilor pentru a putea ajunge sa repare defectul de pe linia de medie tensiune. Lucrarile de interventie s-au efectuat cu sprijinul autoritatilor locale - primariile Albesti si Negru Voda, precum si al  Companiei Drumuri Judetene si Prefecturii Constanta, prin utilaje de dezapezire.
Probleme in alimentarea cu energie electrica se mai inregistrau doar in localitatea Tataru din aceeasi zona si se desfasurau lucrari de interventie pentru remedierea avariei, estimandu-se ca in cateva ore va fi reluata alimentarea cu electricitate a consumatorilor respectivi.

Biroul de Presă Enel

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii