Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lansarea cartii „Viața Între Teorie și Practică"; Autor; Aurora Sitarus

ro

26 Jun, 2012 00:00 1243 Marime text

Sambata 23 Iunie 2012 a avut loc la „Pravalia cu Carti" lansarea cartii „Viața Între Teorie și Practică" al carei autor este doamna Aurora Sitarus.

Lucrarea reprezintă experienta profunda a autoarei în jurul unui eveniment pe care l-au mai experimentat și alții, însă înțelegerea sa, în cazul autoarei noastre, este una specială și profundă, pe care a ales să ne-o împărtășească și nouă.

"Viața Intre Teorie și Practică" se doreste a fi un ghid practic prin „hățișul" de întâmplări si experiente pe care viața ni-l pune la dispozitie de-a lungul existenței noastre, experiențe care par diferite, însă care totuși nu sunt. Cartea merge la esența situațiilor și întâmplărilor, și reușește să ne facă să înțelegem mecanismul lucrurilor, pentru a ne scuti de suferință.

Lucrarea se adresează tuturor celor care doresc să îşi schimbe într-un mod benefic viaţa, să găsească fericirea și împlinirea prin ințelegerea corectă a tuturor evenimentelor din viața lor.

Despre autor:

Doamna Aurora Sităruş este un bine cunoscut bioterapeut, numerolog şi cercetător cu preocupări profund spirituale (vezi "Codul lui Oreste", revista "Lumea Misterelor", etc.).

A absolvit Academia de Studii Economice, Bucureşti, secţia Cibernetică şi este de profesie analist. Ca ocupaţie, doamna Sităruş este redactor la revista "Lumea Misterelor", editura "Cuvântul", şi predă în cadrul Grupului Paracelsus, Bucureşti, cursurile de "Iniţiere în sacroterapie", "în Armonie cu Destinul" şi "Vizualizarea Aurei".

Doamna Sităruş a mai ţinut conferinţe precum "Psihologia trezirii spirituale", "Personalitate. Căi de evoluţie. Calibrare şi vibraţie", "Călătoria iniţiatică în Tibetul indian", "Redescoperă Dacia" (împreună cu revista Lumea Misterelor) etc., a participat la emisiuni pe teme esoterice ( Codul lui Oreste - Mărturii din lumea nevăzută, 22.10.2007, Ghizii astrali, 360º - Karma pozitivă vs. Karma negativă, 10.04.2010, şi multe altele).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii