Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:30 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ţigări de contrabandă, descoperite de inspectorii vamali constănţeni

ro

19 Mar, 2012 12:58 1324 Marime text

www.customs.ro
Pentru informare/publicare
19.03.2012
COMUNICAT DE PRESĂ

Ţigări de contrabandă, descoperite de inspectorii vamali constănţeni

În data de 17 martie 2012, inspectorii vamali din cadrul echipelor mobile din Direcţia Regională pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Constanţa, împreună cu lucrătorii Gărzii de Coastă, au descoperit şi reţinut 1 160 pachete ţigarete de contrabandă.
În data de 17.03.2012, inspectorii vamali din cadrul Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Constanţa, împreună cu lucrătorii Gărzii de Coastă, au efectuat un control pe raza judeţului Constanţa, control care a avut ca scop depistarea persoanelor care deţin sau comercializează în mod ilicit produse accizabile.
Ca urmare a acestui control au fost descoperite 1 160 pachete ţigarete ASSOS, PALL MALL, DOINA MOLDOVA, fără marcaje corespunzătoare şi fără documente de provenienţă, depozitate în autoturismele a două persoane fizice, cu scopul de a fi comercializate.
Autoritatea vamală a reţinut, în vederea confiscării, ţigaretele a căror valoare totală este de 11 000 lei. În ceea ce priveşte cele două persoane asupra cărora au fost descoperite ţigările de contrabandă, una a fost sancţionată cu amendă contravenţională în cuantum de 20 000 lei, iar pe numele celeilalte a fost întocmit dosar penal.

COMPARTIMENTUL INFORMARE PUBLICĂ DIN CADRUL D.R.A.O.V. CONSTANŢA
Agenţia Naţională de Administrare Fiscală
Autoritatea Naţională a Vămilor
Direcţia Regională pentru Accize şi Operaţiuni
Vamale Constanţa

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii