Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:21 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spalatul pe maini cu sapun – pentru o piele curata si mai sanatoasa!

ro

19 Nov, 2009 19:40 2325 Marime text

COMUNICAT DE PRESĂ

Spălatul pe mâini cu săpun – pentru o piele curată şi mai sănătoasă!

În perioada noiembrie-decembrie 2009, în Constanţa continuă campania “Spălatul pe mâini cu săpun – pentru o piele curată şi mai sănătoasă!”. Cu ocazia Zilei Mondiale a Spălatului pe Mâini, “Dove” împreună cu Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Tineretului şi Sportului, au lansat la Bucureşti o campanie de educare a populaţiei privind igiena spălatului pe mâini. Având în vedere importanţa acestei acţiuni, iniţiatorii au decis implementarea campaniei la scară naţională. Oraşe precum Craiova, Iaşi, Constanţa, Cluj, Timişoara şi Focşani, vor primi, în perioada următoare, mesajele şi materialele campaniei.
La Constanţa, campania este susţinută de Direcţia Judeţeană pentru Tineret (D.J.T.), care se va implica activ în acest eveniment, sub atenta monitorizare a directorului Cristina Brânzoi. “Programul se va implementa şi în judeţul nostru, prin D.J.T. Constanţa. Materialele vor fi distribuite tinerilor, în principal, prin intermediul şcolilor şi liceelor”, declară directorul D.J.T. Constanţa, Cristina Brânzoi. Campania de promovare are două componente: materiale de informare şi distribuirea de săpun Dove către mediile de tineret şi medicale. Prezenta la conferinţa naţională de lansare a campaniei, Doamna Sorina Plăcintă, Ministrul Tineretului şi Sportului a declarat că “salută această campanie şi este mirata de lipsa de interes cu care sunt primite, in general initiativele constructive”.  Un alt militant al campaniei este domnul doctor Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, care a afirmat că se implică în mod voluntar în coordonarea la nivel naţional a distribuirii de săpun lichid şi materiale educaţionale, în spitale. “Dacă vom obţine o îmbunătăţire a obiceiului de igienă a mâinilor cu măcar 1 %, e deja un progres şi înseamnă că am făcut ceva bun”, a spus domnul Raed Arafat.  Liliana Caimacan, category manager Dove spune că “poziţia de lider de piaţă a săpunului Dove îi încurajează să contribuie la atingerea scopurilor campaniei şi acesta este debutul unei comunicări mai eficiente cu publicul”.

Direcţia Judeţeană pentru Tineret Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Bebe Raluca 07 Jun, 2014 12:53 In ultimul timp am inceput sa am tenul foarte incarcat si simteam nevoia de niste produse de curatare cu adevarat bune. Am apelat la prietena mea Ioana care este cosmeticiana si mi-a recomandat produsele de la Thursday Plantation pe baza de ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil). Spunea ca le-a folosit si ea si e foarte multumita. Mi-am achizitionat 3 produse de la aceasta firma: spuma naturala de spalat pe fata cu ulei 100% pur din arbore de ceai, care curata tenul in profunzime dupa demachiere, lotiunea tonica pe baza de ulei de arbore de ceai si hamamelis care imi calmeaza si relaxeaza pielea si crema hidratanta cu ulei din arbore de ceai si vitamina E care s-a potrivit excelent tenului meu fiind foarte hidratanta si calmanta. Le recomand cu incredere!