Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:07 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectul „NU TOLEREZ VIOLENTA” - 26.01.2009

ro

26 Jan, 2009 22:00 1697 Marime text

AUTORITATEA NAŢIONALA PENTRU TINERET
DIRECTIA JUDETEANA PENTRU  TINERET
CONSTANTA

Nr. 386/26.01.2009

De la : Teliceanu Claudiu Daniel
Director al Directiei pentru Tineret Constanta

COMUNICAT DE PRESA

 Grupul informal AVIF cu sprijinul si in colaborare cu Directia Judeteana pentru Tineret Constanta, Inspectoratul Judetean de Politie Constanta, Asociatia Studentilor si Medicilor Voluntari Constanta, Centrul pentru Prevenire, Evaluare, Consiliere Constanta implementeaza in perioada 01.02.2009 – 31.10.2009 proiectul intitulat „NU TOLEREZ VIOLENTA”.
 Proiectul are ca scop combaterea violentei impotriva familiei si se adreseaza in mod special tinerilor din 10 comune din Judetul Constana.
Proiectul vizeaza realizarea urmatoarelor prioritati:
- promovarea cetateniei active a tinerilor in general si cetatenia europeana a acestora, in special; echipa de proiect doreste sa traga un semnal de alarma in ceea ce priveste violenta domestica la tinerele familii precum si probleme tinerelor cupluri.
- dezvolta solidaritatea si promoveaza toleranta intre tineri, in special in vederea consolidarii coeziunii sociale in Uniunea Europeana, unele din activitatile ce urmeaza a fi desfasurate urmaresc si coeziunea tinerilor din diferite paturi sociale si etnice ale judetului.
In acest sens, obiectivul proiectului consta in informarea, in perioada februarie-octombrie 2009, a unui numar de maxim 500 femei din 10 sate si comune de pe raza judetului Constanta, cu privire la drepturile pe care le au in calitate de cetateni liberi si la prevederile legale privind violenta impotriva femeilor, in special violenta domestica.

Proiectul este finantat de catre Comisia Europeana prin Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale in cadrul programului Tineret in Actiune – „YOUTH IN ACTION”

 Cu deosebita consideratie,

             Director,
             Teliceanu Claudiu Daniel

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii