Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:52 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

COMUNICAT DE PRESĂ “Fii Voluntar, Fii Responsabil!”

ro

18 Nov, 2014 14:39 2731 Marime text
 Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa desfăşoară în beneficiul tinerilor elevi diferite activităţi cu caracter educativ, nonformal, în campania de promovare a voluntariatului responsabil  „Fii Voluntar, Fii Responsabil!”, campanie ale cărei activităţi vor avea caracter informativ- formativ şi se vor axa pe domeniul responsabilităţii tânărului în comunitate.
Proiectul se va desfăşura în perioada 01 noiembrie – 19 noiembrie 2014 și va avea o durată de informare 120 de minute, iar grupul ţintă va fi format de tineri din diferite unităţi şcolare: Colegiul Naţional “Mircea cel Bătrân”, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, Liceul Teoretic „Traian”, Colegiul Tehnic Tomis, Colegiul Naţional Pedagogic „Constantin Brătescu”, Colegiul Economic „Carol I” , Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria”, Colegiul Tehnic „C.A. Rosseti”.
Tinerii vor învăța despre aracteristicile liderului în societate, de ce trebuie să fii responsabil în comunitate, li se va prezenta o experienţă trăită de către tinerii cu abilităţi de lider în societate într-un exercițiu de bună-practică și vor putea să interacționeze cu un invitat din mediul nonguvernamental. În egală măsură, vor exista discuţii libere cu tinerii legate de modele pe care ar trebui sa le urmeze sau modele de azi care se conturează pentru ei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii