Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asistent social în cadrul Primăriei comunei Gogoşu, judeţul Mehedinţi, prins în flagrant în timp ce primea de la un cetăţean suma de 400 Euro, cu titlu de mită

ro

28 Sep, 2012 16:09 2237 Marime text

Ieri, 27 septembrie a.c., în jurul orei 13,00, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) - Biroul Judeţean Anticorupţie (B.J.A.) Mehedinţi, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, cu sprijinul Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă (D.G.I.P.I.) au prins-o în flagrant pe P. I., asistent social în cadrul Primăriei comunei Gogoşu, judeţul Mehedinţi, în timp ce primea de la un cetăţean suma de 400 Euro, cu titlu de mită.

Flagrantul a fost realizat în baza denunţului cetăţeanului C. D. L. depus la data de 4 septembrie a.c., la B.J.A. Mehedinţi. Acesta sesiza faptul că asistenta socială i-a pretins suma de 1700 lei sau 400 Euro, în schimbul efectuării demersurilor pe lângă alţi funcţionari din cadrul primăriei, în vederea aprobării documentaţiei necesare acordarii indemnizaţiei de creştere a copilului.

Celei în cauza i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de influenţă, faptă prevazută şi pedepsită de art. 257 Cod Penal.

În cauză se efectuează cercetări, fiind dispusă măsura interdicţiei de a părăsi ţara.

BIROUL INFORMARE COMPARTIMENTUL

ŞI RELAŢII PUBLICE D.G.A. RELAŢII PUBLICE D.G.I.PI.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii