Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:41 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Normele de venit pe baza cărora se stabileşte venitul anual din activităţi agricole

ro

10 Mar, 2014 15:01 1510 Marime text
Nr. 15.611/10.03.2014

COMUNICAT DE PRESĂ
AVIZAT,
DIRECTOR GENERAL


Referitor la aprobarea şi publicarea de către DGRFP Galaţi a normelor de venit pentru venitul anual din activităţi agricole, Compartimentul de Comunicare, Relaţii Publice şi Mass-Media este în măsură să vă ofere următoarele precizări:

În conformitate cu prevederile art. 73 alin.(4) din Legea nr. 571/2003 privind Codul Fiscal, cu modificările şi completările ulterioare, începând cu anul fiscal 2014 normele de venit pe baza cărora se stabileşte venitul anual din activităţi agricole, se propun de către entităţile publice mandatate de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, pe baza metodologiei stabilite prin Hotărâre a Guvernului şi ulterior se aprobă şi se publică de către direcţiile generale ale finanţelor publice teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice.
În acest sens, informăm contribuabilii interesaţi că aprobarea şi publicarea acestor norme de venit de la nivelul DGRFP Galaţi va avea loc imediat ce şi metodologia stabilită va fi legiferată prin Hotărâre de Guvern, existând premisele finalizării acestui proces în săptămâna curentă, 10-14.03 a.c.

Consilier superior DGRFP Galaţi,
George I. Marinescu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii