Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat referitor la depunere declaraţii

ro

22 Mar, 2011 23:20 1653 Marime text

Reamintim contribuabililor că 25 martie este ultima zi pentru depunerea următoarelor declaraţii: formular 224 „declaraţie privind veniturile sub formă de salarii din străinătate obţinute de persoanele fizice care desfăşoară activitate în România şi de către persoanele fizice angajate în cadrul misiunilor diplomatice şi posturilor consulare acreditate în România", formularul 301 „decont special de TVA", formular 300 „decont TVA", formular 100 „declaraţie privind obligaţiile de plată la bugetul general consolidat", formular 307, precum şi formularul 112 „declaraţie privind obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale, impozitului pe venit şi evidenţa nominală a persoanelor asigurate".

Astfel, pentru a veni în sprijinul contribuabililor, conducerea D.G.F.P. Constanţa a stabilit ca în zilele de 24 şi 25 martie, programul de lucru la ghişeele care primesc aceste declaraţii, din cadrul tuturor AFP-urilor, să fie 800 - 2000 .

Şi în această lună, Administraţia Finanţelor Publice Constanţa va pune la dispoziţia contribuabililor un număr de 21 de ghişee la sediul de pe B-dul Mamaia nr.196 şi 3 ghişee la sediul de pe Str.I.G.Duca nr.18.

Facem precizarea că la sediul de pe Str. I.G.Duca nr.18 se vor primi atât declaraţiile depuse de către persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale şi asociaţii familiale cât şi de persoane juridice care au domiciliul fiscal în Constanţa.

Birourile asistenţă contribuabili din cadrul administraţiilor finanţelor publice şi din cadrul D.G.F.P. Constanţa vor fi la dispoziţia contribuabililor furnizând informaţii cu privire la modul de completare al declaraţiilor atunci când întâmpină dificultăţi, atât direct la sediul acestora, cât şi la numerele de telefon afişate pe site-ul D.G.F.P. Constanta.

Bogdan Huţucă

Director executiv

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii