Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:35 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorii DIICOT – Structura Centrală şi Biroul Teritorial Giurgiu efectuează 10 percheziţii domiciliare pe raza municipiilor Bucureşti şi Giurgiu

ro

20 Jun, 2012 16:55 1412 Marime text

OMUNICAT DE PRESĂ
20.06.2012

        Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală şi Biroul Teritorial Giurgiu  efectuează  10 percheziţii domiciliare pe raza municipiilor  Bucureşti şi Giurgiu, în vederea  depistării a 10 învinuiţi, cercetaţi de către Tribunalul de Mare Instanţă din Rennes, Franţa, pentru comiterea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi  furt calificat cu consecinţe deosebit de grave pe teritoriul statului francez.
         Autorităţile franceze efectuează cercetări cu privire la 21 de fapte de furt, comise de către cetăţeni români, în perioada iulie 2010 - decembrie 2011, marfa sustrasă din magazine constând în mare parte din aparatură optică medicală şi aparatură informatică.
        Valoarea estimată a prejudiciului este de  1.500.000 Euro.
        Procurorii D.I.I.C.O.T. au declanşat acţiunea urmare a cooperării judiciare internaţionale cu autorităţile  judiciare franceze,  D.I.I.C.O.T. primind mai multe cereri de asistenţă judiciară internaţională, în vederea tragerii la răspundere penală a inculpaţilor aflaţi  pe teritoriul statului român.
         Actiunea este efectuata cu sprijinul ofiterilor de politie judiciara din cadrul IGPR - DCCO.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii