Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:01 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DeepSystem au fost invitaţi speciali la EuroVision Albania

ro

05 Jan, 2011 21:55 1350 Marime text
Se pare că anul 2010 a fost unul de succes pentru baieţii de la DeepSystem, succes mai bine poziţionat în afara ţării, în Europa. Tocmai s-au întors din turneul susţinut în Albania la sfârşit de an, timp în care au fost şi invitati speciali la concursul naţional EuroVision difuzat pe TVSH2. Au fost invitati si la postul national de televiziune VIZION PLUS, loc pe unde au trecut si artişti ca Inna, Edward Maya, etc.

Ei se menţin de ceva vreme în topurile ţărilor balcanice (Grecia, Albania, etc.) fapt pentru care se ocupă constant la dezvoltarea lor personală privind aptitudinile artistice.

Cea de opta piesă din repertoriu, "Work" a luat viaţă în urma colaborării lor cu Connect-R şi Chrys Mayer. Deşi au lucrat împreuna în vara 2010, piesa a fost lansată în urmă cu doar două luni, iar evoluţia sa în rândul fanilor este în continuă creştere.

Doarece varianta club a penultimei piesei "Arabesque" a fost una de succes, fiind lansată ca un test, baieţii au hotarat să lucreze şi la varianta radio, urmând a fi lansată cât de curând. Aceasta a strans sute de mii de vizualizari pe Youtube, totodată intrând în topul VibeFm şi Impact Fm. Piesa este facută împreună cu Flavius (actualul Da Fleiva).

Vă povesteam în preajma crăciunului şi de piesa Pop intitulată "Christmas Wish" oferită în dar de unul dintre componenţii DeepSystem şi anume Aiden Rey. Fiind doar cu ocazia sărbătorilor, el se pregateşte să lanseze un single în varianta solo.

În momentul de faţă mai lucrează şi la studioul de producţie (Jhaps Production by TuŞiRomânia) impreuna cu "Da Fleiva", unde produc piese pentru artişti din tară şi din străinătate. Totodată casa de producţie "Jhaps" lansează în luna ianuarie un proiect nou cu o prezenţă feminină, dar mai multe veţi afla în perioada ce urmează.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii