Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:46 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Groposila Iulian Aurel parteneriat cu primariile-consiliile locale 19.11.2008

ro

19 Nov, 2008 16:57 1916 Marime text

COMUNICAT DE PRESA

Consecvent declaratiilor facute la inceputul campaniei electorale si  intelegand ca nu poate intra "cu bocancii" intr-o comunitate, Gropoşilă Iulian Aurel - candidat PNL  pentru Camera Deputaţilor, a promovat disponibilitatea sa de parteneriat cu toate Primariile/Consiliile Locale arondate Colegiului 6: Constanta, Eforie, Techirghiol, Cumpana, Agigea si Topraisar.

"Pentru mine, ca si potential Deputat, este important sa stabilesc un parteneriat cu oamenii, sa le cunosc problemele, nevoile si asteptarile.Deasemenea, prioritar pentru mine este dezvoltarea si consolidarea mediului de afaceri local in special a intreprinderilor mici si mijlocii. Acest lucru este imposibil de realizat fara un parteneriat activ cu Autoritatea Publica Locala - pilonul fundamental de dezvoltare comunitara", a declarat Iulian Groposila.

Reactiile autoritatilor locale nu au intarziat sa apara, ieri 18 noiembrie 2008 fiind incheiate primele acorduri de parteneriat cu Administraţiiile publice locale din localităţile Cumpăna şi Techirghiol. Aceste acorduri au ca principal scop promovarea unui parteneriat activ intre Cetateni - O.N.G.-uri locale - Consiliul Local - Primar - Deputat  si cresterea gradului de transparenţă al administraţiei publice locale.

In calitate de Deputat, Iulian Groposila va sustine proiectele iniţiate de Consiliile locale ale celor două localităţi prin acţiuni de lobby la nivel guvernamental şi parlamentar, promovarea şi implementarea pe plan local a unor proiecte naţionale / europene, facilitarea accesului la finanţare a IMM-urilor locale prin realizarea de proiecte cu finanţare europeană, realizarea de CENTRE de CONSULTANŢĂ LOCALE pentru identificarea proiectelor cu impact reprezentativ asupra comunităţii şi pregătirea acestora în vederea accesării fondurilor structurale.

"Aştept ca administraţiile publice locale arondate Colegiului 6 să îmi acorde tot sprijinul în demersul pe care l-am facut,  demers prin care îmi exprim disponibilitatea pentru a face o constructie politica sustenabilă în viitor, bazată pe relaţia dintre Primărie, Consiliile Locale şi Deputat. Acest acord de parteneriat este rezultatul unei abordari responsabile şi încerc să îl construiesc pe relaţia de încredere reciprocă, indiferent de culoare politică a celor implicaţi, pentru că obiectivul fundamental este să aducem servicii cetăţenilor din aceaste comunităţi. Datorită experienţei manageriale pe care o am, îmi propun să urmăresc personal şi cu mare atenţie realizarea fiecărui punct înscris în program şi am ales această formă de prezentare ca un semn de respect faţă de alegători", a declarat  Gropoşilă Iulian Aurel.

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii