Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:24 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DIAMEDIX IMPEX DE CATRE GED EASTERN FUND II-04.03.2009

ro

04 Mar, 2009 22:52 1390 Marime text

 CONSILIUL CONCURENTEI A AUTORIZAT PRELUAREA

DIAMEDIX IMPEX DE  CATRE GED EASTERN FUND II

Consiliul Concurentei a autorizat operatiunea de concentrare economica realizata de catre GED EASTERN FUND II – FONDO DE CAPITAL DE RIESGO, prin preluarea controlului unic direct asupra SC Diamedix Impex SRL.
Analiza concentrarii economice efectuata de catre Consiliul Concurentei a ilustrat faptul ca aceasta operatiune nu are ca efect crearea sau consolidarea unei pozitii dominante pe pietele relevante. Astfel, desi aceasta concentrare economica cade sub incidenta Legii concurentei nr.21/1996, republicata, nu exista îndoieli serioase privind compatibilitatea operatiunii cu un mediu concurential normal. In consecinta, autoritatea de concurenta a emis o decizie de neobiectiune.
 GED este un fond de investiţii spaniol, înfiinţat în anul 2005, prezent în România prin intermediul societăţilor pe care le controlează, printre care SC Happy Tour SRL, SC Security Dragon Star Baia Mare SRL, SC Fonomat SRL, SC Lexor GSM şi SC Dasino Telecom & IT SRL. Aceste societăţi sunt active în domeniul serviciilor de turism, serviciilor de securitate, respectiv serviciilor de telefonie mobilă.
SC Diamedix Impex SRL este o societate cu răspundere limitată, al cărei obiect principal de activitate constă în comercializarea de dispozitive medicale pentru diagnostic in vitro, dispozitive pentru diagnostic in vitro “food&feed” şi dispozitive medicale stomatologice.
 Decizia Consiliului Concurentei cu privire la aceasta operatiune este publicata pe site-ul autoritatii de concurenta, www.consiliulconcurentei.ro.

 04  Martie  2009

Biroul de Presa Tel: 021.405.44.29 ; fax: 021.405.44.02; E-mail: presa@consiliulconcurentei.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii