Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Concurentei analzeaza infiintarea Redivivus-Tawil Group

ro

02 Feb, 2010 18:45 3263 Marime text

Consiliul Concurentei analzeaza infiintarea Redivivus-Tawil Group

Consiliul Concurentei analizeaza operatiunea de concentrare economica realizata prin infiintarea in comun a unei societati comerciale, Redivivus-Tawil Group, de catre SC General Metal SAL (SRL) Holding si Ilisuan Ioan.

Autoritatea de concurenta va evalua operatiunea de concentrare economica din punct de vedere al compatibilitatii acesteia cu un mediu concurential normal, in conformitate cu Regulamentul privind autorizarea concentrarilor economice.

Potrivit Legii Concurentei nr.21/1996 republicata, sunt supuse controlului si trebuie notificate Consiliului Concurentei pentru analiza compatibilitatii lor cu un mediu concurential normal, operatiunile de concentrare economica ce depasesc pragurile valorice prevazute in acest act normativ. Acestea sunt indeplinite daca cifra de afaceri cumulata a agentilor economici implicati intr-o operatiune de concentrare economica depaseste echivalentul in lei a 10.000.000 euro si exista cel putin doi agenti economici implicati in operatiune care realizeaza pe teritoriul Romaniei, fiecare in parte, o cifra de afaceri mai mare decat echivalentul in lei a 4.000.000 euro.

SC General Metal SAL (SRL) Holding este o companie libaneza avand obiectul de activitate achizitia de actiuni la alte societati comerciale, administrarea companiilor la care detin actiuni sau parti sociale si inchirierea companiilor catre terte persoane. SC General Metal SAL (SRL) Holding are reprezentanta in Romania si detine pe teritoriul tarii o serie de societati comerciale care isi desfasoara activitatea in domeniul valorificarii si comercializarii deseurilor reciclabile.

Ilisuan Ioan este cetatean roman care detine actiuni la o serie de societati din cadrul grupului REDIVIVUS, grup cu activitati preponderente in domeniul valorificarii si comercializarii deseurilor reciclabile si adiacent in domenii ca: inchirieri utilaje constructii sau oroducerea de betoane si prefabricate din beton etc.

02 februarie 2010

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii