Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:49 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Concurentei analizeaza preluarea unei parti a activitatii ipso de catre New Kopel Romania

ro

10 Jun, 2010 22:33 2324 Marime text

Consiliul Concurenţei analizează preluarea activităţii din Bucureşti a SC IPSO SRL de către SC New Kopel România SRL, prin filiala acesteia SC Union Motors Car Sales SRL.

Autoritatea de concurenţă va evalua operaţiunea de concentrare economică din punct de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, în conformitate cu Regulamentul privind autorizarea concentrărilor economice.

Potrivit Legii Concurenţei (nr. 21/1996) sunt supuse controlului şi trebuie notificate Consiliului Concurenţei pentru analiza compatibilităţii lor cu un mediu concurenţial normal, operaţiunile de concentrare economică ce depăşesc pragurile valorice prevăzute în acest act normativ. Acestea sunt îndeplinite dacă cifra de afaceri cumulată a agenţilor economici implicaţi într-o operaţiune de concentrare economică depăşeşte echivalentul în lei a 10.000.000 euro şi există cel puţin doi agenţi economici implicaţi în operaţiune care realizează pe teritoriul României, fiecare în parte, o cifră de afaceri mai mare decât echivalentul în lei a 4.000.000 euro.

SC New Kopel România SRL este o societate cu răspundere limitată, ce are ca obiect principal de activitate Activităţi de închiriere şi leasing cu autoturisme şi autovehicule rutiere uşoare. SC New Kopel România SRL mai deţine în România alte două societăţi comerciale cu activităţi în domeniul auto.

SC IPSO SRL este o societate cu răspundere limitată, înregistrată în România, controlată de către Magellan SAS, care este membru al grupului francez Bergerat Monnoyeur. Obiectul principal de activitate a SC IPSO SRL îl reprezintă Comerţul cu ridicata al altor maşini şi echipamente.

10 Iunie 2010
Biroul de Presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii