Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZRP Insolvency SPRL cooptează director executiv în echipa de conducere

ro

21 Mar, 2012 22:24 1591 Marime text

Elena Cosma, fost director al departamentului Credite Neperformante din cadrul Bancpost S.A., va conduce de la 1 aprilie 2012 activitatea firmei de insolvenţă, membră a grupului Zamfirescu Racoţi Predoiu

Bucureşti, 21 martie 2012 - Elena Cosma a fost numită în funcţia de Director Executiv al ZRP Insolvency SPRL, aceasta urmând să se implice în coordonarea şi gestionarea proiectelor de insolvenţă. Elena Cosma se alătură echipei de conducere din care mai fac parte Stan Tîrnoveanu, Managing Partner al societăţii de avocaţi şi Călin-Andrei Zamfirescu, Senior Partner în cadrul departamentului de Litigii și Arbitraje al ZRP.

În atribuţiile noului Director Executiv sunt incluse:

 Coordonarea şi îndeplinirea mandatelor de insolvenţă;

 Elaborarea de strategii specifice fiecărui debitor, funcţie de situaţia financiară a acestora.

Elena Cosma are o experienţă de 38 de ani în domeniul bancar şi financiar, cu accent pe aspecte de creditare, recuperare şi restructurare credite neperformante. Anterior funcţiei sale în cadrul ZRP Insolvency, a ocupat poziţii de conducere la două dintre cele mai importante instituţii bancare din România - BRD Groupe Société Générale şi Bancpost S.A., participând şi la derularea primului dosar de insolvenţă din România. Elena este licenţiată în Economie, specializarea Finanţe-Bănci şi deţine un MBA în Managementul Companiei. A absolvit cursuri de specialitate în domeniul restructurării companiilor, managementului bancar şi analizei financiare în cadrul unor instituţii de prestigiu locale şi internaţionale. Elena Cosma este practician în insolvenţă din anul 2005.

„Elena Cosma va avea atribuţii executive în cadrul ZRP Insolvency şi va deţine un rol semnificativ în trasarea direcţiei strategice a firmei şi în îndeplinirea cu succes a mandatelor clienţilor noştri. Experienţa ei în domeniul financiar - bancar şi expertiza relevantă de peste 20 de ani în proceduri de restructurare / reorganizare, recuperări de creanţe şi credite neperformante reprezintă un real avantaj şi completează competenţele echipei alcătuite plurisdisciplinar. Din echipă fac parte avocaţi specializaţi în procedura insolvenţei, aflaţi în topul ghidului juridic internaţional Chambers & Partners, practicieni în insolvenţă şi economişti ", a declarat Stan Tîrnoveanu, coordonator ZRP Insolvency SPRL.

***

Despre ZRP Insolvency SPRL

ZRP Insolvency SRPL este o societate profesională cu răspundere limitată, membră a grupului Zamfirescu Racoţi Predoiu, şi oferă servicii de gestionare a proiectelor de insolvenţă cu accent pe proceduri de reorganizare, restructurare şi lichidare. Serviciile oferite includ consilirea clienților privind profilaxia insolvenței comerciale, managementul situațiilor de criză, consultanță în pre-insolvență, întocmirea planului de reorganizare și analiza posibilităților de redresare, gestionarea procedurilor de reorganizare, lichidare judiciară și lichidare voluntară.

ZRP Insolvency SPRL a fost înscrisă în Registrul Formelor de Organizare în data de 28.10.2011 sub numărul RFO II - 0571 și este membră a Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență din România.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii