Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:35 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

XTB loves jazz Johnny Răducanu alături de traderi şi brokeri

ro

26 Aug, 2011 15:17 1600 Marime text

XTB loves jazz: Johnny Răducanu alături de traderi şi brokeri

Concerte de top în Vama Veche, sponsorizate de X-Trade Brokers, cu intrarea liberă pentru public. Johnny Raducanu - super-concert sâmbătă 27 august La Galerie, în Vama Veche. Vineri, 26 august, tot La Galerie, lansarea albumului "The bridge of friendship"- Pedro Negrescu.

Bucuresti, 26 august 2011- Johnny Răducanu va susţine sâmbătă, 27 august, începând cu ora 21.00, un concert extraordinar La Galerie, în Vama Veche, cu intrare liberă pentru public, evenimentul fiind susţinut de X-Trade Brokers prin programul „XTB loves jazz”.
X-Trade Brokers, cea mai mare casă de brokeraj din Europa Centrală şi de Est, a devenit un partener constant al manifestărilor culturale din România, compania implicându-se atât în expoziţiile şi licitaţiile de artă ale prestigioasei case de licitaţii Artmark, cât şi în susţinerea jazz-ului. După sponsorizarea unor evenimente deja celebre (Green Jazz Fest la Green Hours, mini-turneul în România al trupei poloneze Jazzpospolita cuprinzând participarea la Festivalul Internaţional de Jazz de la Gărâna etc), concertele de jazz care au loc în fiecare sâmbătă La Galerie, în Vama Veche, “ţin capetele de afiş” ale susţinerii pe care X-Trade Brokers o acordă evenimentelor culturale. “Ne vom implica şi în alte evenimente culturale de calitate, dincolo de pictură sau jazz: luăm în calcul sponsorizarea diferitelor forme de arta care ating performanţe uşor de recunoscut, iar cele două concerte care au loc în acest weekend arată clar nivelul pe care ne propunem să îl atingem: Johnny Răducanu concerteaza sub <<umbrela>> programului <<XTB loves jazz” , precedat fiind în ziua anterioara de Pedro Negrescu ce îşi va lansa albumul "The bridge of friendship" <<sub aceeaşi umbrelă>> şi tot La Galerie”, a arătat Victor Safta, directorul sucursalei din România a X-Trade Brokers. Pedro Negrescu va fi acompaniat de Mihail Yossifov (trompetist- suflător conscrat din Bulgaria, care a concertat alături de mulţi dintre cei mai renumiţi jazzişti din lume), Vasil Spassov (pianist de jazz de excepţie, originar din Bulgaria) şi, respectiv, Hristo Yotsov (cel mai bun percuţionist de jazz din Bulgaria, profesor la Academia de Muzică, un inovator in materie de armonie de Jazz).
 “Concertele de jazz din La Galerie, Vama Veche au devenit o tradiţie pe care sperăm să o reluam anul viitor; vom continua să avem invitaţi de excepţie, dar, în acelaşi timp, nu vom uita de tinerele talente pe care ne propunem să le susţinem în măsura în care actul lor cultural este apreciat de somităţile în domeniu. Cât priveşte concertele din această săptămână, nu cred că sunt multe de spus, având în vedere numele mari <<de pe afiş>>, începând cu Johnny Răducanu...”, a subliniat Victor Safta.
La concertele de jazz susţinute de X-Trade Brokers intrarea este libera; evenimentele vor continua până la finele sezonului estival actual.

***

Despre X- Trade Brokers DM SA
X- Trade Brokers DM SA este o casă de brokeraj înfiinţată în Polonia, în anul 2002. In prezent, compania are sucursale in 19 tari din Europa, Asia si America Centrala, fiind autorizată şi monitorizată de instituţiile locale care reglementează pieţele de profil din fiecare tara in care isi desfasoara activitatea. Sucursalele au identitati juridice distincte si se supun legislatiilor fiecarei tari. Fondurile clientilor sunt separate de fondurile companiei, decontarile tranzactiilor se realizeaza in fiecare tara in care compania are sucursale.
X-Trade Brokers cotizeaza la mai multe fonduri de compensare a investitorilor si se supune tuturor cerintelor de adecvare a capitalurilor si procedurilor de gestionare a fondurilor clientilor conform MIFID.
X- Trade Brokers acţionează ca intermediar pe Bursa din Varşovia şi ca formator de piaţă de instrumente derivate- Contracte pentru Diferenţă (CFD-uri) şi Opţiuni- având ca activ suport instrumente tranzacţionate pe toate continentele pe pieţele valutare (forex), monetare, de mărfuri şi, respectiv, de capital (acţiuni şi indici bursieri).
X-Trade Brokers tranzacţionează instrumente derivate pe piaţa extrabursieră, decontările tranzacţiilor efectuându-se direct între participanţii la piaţă (instituţii financiare, bănci, brokeri, dealeri sau investitori individuali- persoane fizice sau juridice). XTB deţine platforme de tranzactionare on-line de ultima tehnologie şi nu percepe taxe sau comisioane pentru utilizarea aplicaţiilor şi nici pentru deschiderea / închiderea poziţiilor. Clienţii au acces permanent  la conturile de investiţii.
La nivel european, X-Trade Brokers are peste 20.000 de clienţi care tranzacţionează lunar un volum ce depăşeşte 25 miliarde Euro (in marja).
Incepand cu anul 2010, XTB este partener corporate in Formula 1 al Vodafone McLaren Mercedes.
Pe piaţa din România, X- Trade Brokers s-a lansat oficial în februarie 2009 şi este autorizatǎ de Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare (CNVM). Pana in prezent, X-Trade Brokers Romania a educat mai mult de 16.000 de persoane prin programele educationale pe care le desfasoara pe teritoriul tarii.
Volumele lunare de tranzactionare in Romania ating acum 1 miliard de euro (in marja). 
Pentru mai multe informaţii vǎ invitǎm sǎ vizitaţi www.xtb.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii