Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Weekend-ul Prieteniei”, la Maritimo!

ro

29 Jul, 2015 22:51 1166 Marime text
 Un eveniment ieşit din comun va avea loc în acest weekend, la Maritimo Shopping Center, spaţiul unde constănţenii şi turiştii au descoperit întotdeauna modalităţi surprinzătoare de a-şi petrece timpul liber, fie că au venit să facă cumpărături, fie că au participat la concerte cu cele mai cunoscute vedete ale momentului, demonstraţii de arte marţiale, raliuri, prezentări de modă, evenimente ce aveau în prim plan viaţa sănătoasă sau surprize pentru copii.
 
           De această dată, Maritimo lansează o superprovocare pentru… prieteni! Câţi prieteni ai şi cât de mult te poţi baza pe ei? Cât de bine îi cunoşti şi cum fac faţă tensiunii, efortului sau… distracţiei? Toate acestea le poţi afla în “Weekend-ul Prieteniei”, un eveniment în premieră în acest an, organizat de Maritimo, în parteneriat cu Bergenbier. “Încurajăm şi premiem prietenia”, spun organizatorii şi asta se va întâmpla în cadrul a patru probe, extreme de distractive, pe care oricine le poate încerca. Ce se poate întâmpla? Doar să câştigaţi multe premii!
 
           Probele vor avea loc între (câte) două echipe, fiecare echipă fiind formată din două persoane. La sfârşitul jocurilor, echipa câştigătoare va primi premii în bere, plus multe alte premii surpriză, însă nici echipa perdantă nu va pleca cu mâna goală.
 
           Organizatorii au dezvăluit în ce constau probele în aşa fel încât toţi doritorii să poată vedea dacă sunt apţi sau nu pentru acest gen de concurs:
 
           Simulatorul Auto - această probă se va juca pe un simulator auto pus la dispoziție de către organizator. Fiecare participant din fiecare echipă va parcurge același traseu, cu aceeași mașină și cu aceleași opțiuni. La sfârșitul probei se adună timpii pe fiecare echipă, echipa cu timpul general cel mai mic fiind declarată câştigătoare. În caz de egalitate la general, câte un reprezentant din fiecare echipă va parcurge un alt traseu pentru a se stabili echipa câștigătoare.
 
           Air Hockey - se va juca pe un aparat pus la dispoziție de către organizator. Este câștigătoare echipa care ajunge prima la punctajul maxim sau echipa care are un număr mai mare de puncte în momentul în care expiră timpul acordat.
 
           Lovituri la coș - şi această probă se va juca pe un aparat pus la dispoziție de
către organizator. Fiecare jucător din fiecare echipă are dreptul să arunce la coș pentru o perioadă determinată de timp. După această perioadă, se adună punctajele ambilor jucători dintr-o echipă, echipa cu cel mai mare punctaj fiind declarată câștigătoare. În caz de egalitate, se va juca la departajări: fiecare echipă stabilește un reprezentant, aceștia aruncând la coș până când unul dintre ei nu reușește să marcheze. Organizatorul poate modifica distanțele față de coș pentru a reuși să stabilească un câștigător, respectiv o echipă câștigătoare.
 
           Lovituri la poartă - la aceasta probă, organizatorul va delimita un teren care cuprinde o poartă de dimensiuni reduse și un bax de bere pe post de portar. Fiecare jucător dintr-o echipă va avea dreptul la 3 șuturi dintr-un picior, din același punct. Fiecare minge care ajunge în poartă se calculează cu un punct. La sfârșitul probei se adună punctajul pe echipă, echipa cu cel mai mare punctaj după cele 6 șuturi fiind declarată câștigătoare. În caz de egalitate, se va juca la departajări: fiecare echipă stabilește un reprezentant, aceștia șutând la poartă până când unul dintre ei nu reușește să marcheze. Organizatorul poate modifica distanțele față de poartă pentru a reuși să stabilească un câștigător, respectiv o echipă câștigătoare.
 
           Toţi doritorii sunt aşteptaţi la Info Desk, pentru înscrieri, începând de astăzi. Dacă nu aveţi timp să treceţi ca să vă înscrieţi, o puteţi face şi pe loc, la Intrarea 2, pe 1 şi 2 august 2015 (sâmbătă şi duminică). Evenimentul va avea loc în ambele zile, în intervalul orar 11.00-19.00, şi se va desfăşura în limita premiilor disponibile.
 
           Vă aşteptăm cu drag!
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii