Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Veneto Banca lansează Pachetul Liber Internațional, dedicat transferurilor de bani din străinătate

ro

18 May, 2015 10:45 1027 Marime text
București, 18 mai 2015
 
Veneto Banca lansează Pachetul Liber Internațional, destinat clienților care primesc transferuri periodice de bani din străinătate, oferindu-le acestora costuri avantajoase și numeroase beneficii. Banca nu percepe comisioane pentru încasarea banilor și oferă posibilitatea retragerii gratuite de la ATM-urile Băncii, a sumelor primite din străinătate, fără a depinde de programul de lucru al Băncii. La retragerea banilor la ATM, sumele primite se convertesc automat în lei, fără comision.
 
Pachetul Liber Internațional include 2 conturi curente, unul în RON și unul în Euro, și un card MasterCard Debit atașat acestor conturi, având utilizare internațională, pentru care nu se percep comisioane de administrare și emitere card.
 
Beneficiarii pachetului au, de asemenea, acces gratuit la serviciul Internet Banking – Bank@You Basic prin care poate vizualiza extrasul de cont și la serviciul SMS Alert Basic prin care le sunt furnizate SMS-uri de informare privind încasările din conturi.
 
În plus, pentru banii primiți și pentru sumele depuse în cont, fie că sunt lei sau euro, beneficiarul pachetului primește o dobândă fixă de 0,20% p.a.
 
“Tot mai mulți români locuiesc sau muncesc în afara țării, dar rămân conectați cu rudele din România. În special pentru aceștia am creat Pachetul Liber Internațional, menit să micșoreze distanțele dintre cei aflați în străinătate și persoanele dragi rămase în țară”, a declarat Alberto Morini, Directorul Veneto Banca România. “Pachetul Liber Internațional oferă beneficiarilor economie de bani, libertate și flexibilitate”, a explicat Alberto Morini.
 
Pentru toate produsele și serviciile cuprinse în Pachetul Liber Internațional se percepe un comision unic lunar de administrare în valoare de 12 RON.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii