Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Valorile gastronomiei traditionale romanesti la METRO Cash & Carry Romania

ro

20 May, 2010 19:51 1565 Marime text

seb_9635a_1.jpgMETRO Cash & Carry România propune clienţilor săi profesionişti o experienţă inedită, de redescoperire a gustului autentic românesc prin sesiuni gastronomice organizate în magazinele sale din ţară, începând cu luna mai 2010.

seb_9626a.jpgSub îndrumarea specialiştilor Centrului de Pregătire în Gastronomie, clienţii Horeca vor putea descoperi şi deprinde tehnicile tradiţionale de pregătire ale preparatelor munteneşti, ardeleneşti, moldoveneşti sau dobrogene, precum şi principiile de bază în recunoaşterea şi alegerea ingredientelor româneşti de calitate. Complexitatea gusturilor şi varietatea reţetelor autentice vor fi puse în valoare de modalităţile tradiţionale de servire.

Fiecare eveniment se desfăşoară pe parcursul a două zile şi prezintă tehnicile de preparare şi servire, precum şi ingredientele necesare construirii unui meniu tradiţional românesc, cu preparate precum: piept de pui umplut cu unt şi ierburi fine, rulada pulpe pui dezosate umplută cu ciuperci, scăricică porc marinată în sos, muşchi vită cu sos unt, tocăniţă de vită.

Această nouă serie de evenimente, dedicate clienţilor Horeca va demara în perioada mai - iulie 2010, în cadrul centrelor de distribuţie METRO Cash & Carry Constanta 1 (20 - 21 mai), METRO Cash & Carry Berceni (28 - 29 iunie) şi METRO Cash & Carry Băneasa (1 - 2 iulie) şi va continua în toamnă în alte locaţii din ţară.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii