Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:17 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unibet Open - pentru prima data organizat in Balcani

ro

02 Jun, 2010 20:00 1102 Marime text

Unibet Open – pentru prima dată organizat în Balcani

Patru zile dedicate turneului internaţional de poker,
500 de participanţi din peste 25 de ţări, fond de premii - 750 000 €

Unibet, cea mai mare casă de pariuri sportive şi jocuri  online din Europa, alege în fiecare an o serie de oraşe europene în care sponsorizează desfăşurarea prestigiosului turneu de poker Unibet Open. Pentru prima dată în 2010, alături de Paris, Valencia, Praga şi Budapesta, staţiunea Nisipurile de Aur de pe litoralul Bulgariei va găzdui unul din cele mai mari turnee de poker – un sport nou ce atrage, la nivel internaţional, milioane de oameni şi care tinde să devină o nouă disciplină în cadrul Jocurilor Olimpice.
Înscrierea în competiţie este încă deschisă: turneul va fi găzduit de Grand Hotel & Casino Internaţional care cuprinde cel mai mare cazinou de tip American din regiune. 
Cu ocazia turneului vor fi organizate evenimente, petreceri pe malul mării, întâlniri cu invitaţi speciali precum: Alizee Poulicek – Miss Belgia, Evely Ventsi –câştigătoarea Estonia Super Model, Kristian Sohlberg – campionul Finlandei la raliu, Joachim B Olsen – atlet, medaliat al Jocurilor Olimpice, Michal Wisniewski – cântăreţ polonez foarte popular în Europa.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii