Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:55 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tarife roaming UE disponibile acum în Croaţia pentru clienţii COSMOTE România

ro

22 May, 2013 17:25 1100 Marime text
COSMOTE România introduce în avans tarifele promoţionale de roaming reglementate de UE disponibile în Croaţia, una dintre cele mai faimoase destinaţii turistice, preconizată să intre în Uniunea Europeană începând cu 1 iulie 2013. Astfel, de astăzi, clienţii rezidenţiali şi de business pot beneficia  de tarifele corespunzătoare Grupului 1 ale planului de tarifare standard Roaming Avantaj, ale opțiunii Roaming Traveler sau ale extraopţiunilorTravel & Surf, şi în timpul călătoriilor în Croaţia.

Prin utilizarea Roaming Avantaj, toţi clienţii postpaid şi prepaid, de business şi rezidenţiali, beneficiază de tarifele corespunzătoare Grupului 1: 0,29 Euro/min (fără TVA) pentru apeluri iniţiate, 0.08 Euro/min (fără TVA) pentru apeluri primite şi 0.09 Euro/SMS (fără TVA) pentru mesaje trimise şi 0.70 Euro (fără TVA)/MB pentru trafic de date în roaming.

„Croaţia este una dintre cele mai frumoase destinaţii turistice alese de români pentru vacanţă, iar acum toate momentele speciale petrecute aici pot fi împărtăşite cu familia şi prietenii. Chiar înainte de intrarea oficială a Croaţiei în Uniunea Europeană, oferim tuturor clienţilor preţuri promoţionale, astfel încât să nu aibă grija costurilor şi să se bucure mai mult de şederea lor în această ţară frumoasă”, a declarat Oana Cristea, Wholesales Department Senior Manager, COSMOTE România.

Mai mult, minutele naţionale şi internaţionale incluse în abonamente pot fi utilizate pentru a vorbi din străinătate, activând gratuit extraopţiunea Roaming Traveler, iar utilizatorii de Internet pot beneficia de mai mult trafic de date, de la 30MB până la 300MB, cu preţuri care încep de la 2.48 euro (TVA inclus) până la 24.8 euro (TVA inclus) cu ajutorul extraopțiunilor Travel & Surf.

Mai multe detalii pe www.cosmote.ro

***

COSMOTE România avea aproximativ 6,1 milioane de clienţi la 31 martie 2013. Lansată în 2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a reţelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. În mai puţin de cinci ani, COSMOTE România şi-a depăşit competitorii în ceea ce priveşte reţeaua de acoperire naţională. În prezent, COSMOTE România oferă acoperire pentru 99% din populaţie şi 90% din teritoriu. COSMOTE România este divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezenţă în sud-estul Europei, care are o bază de 20.4 milioane de clienţi în Grecia, Albania, Bulgaria şi România. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.cosmote.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii