Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:37 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sanofi-aventis lanseaza Ibalgin Rapid, analgezicul care calmeaza durerea de doua ori mai rapid

ro

24 Jun, 2010 18:30 1385 Marime text
Ibalgin Rapidacţionează terapeutic după primele 15 minute de la administrare, fiind de două ori mai rapid decât comprimatele de ibuprofen obişnuite

Românii suferă preponderent de dureri de cap (83%), dureri de spate (38%) şi dureri de dinţi (24%)

Sanofi-aventis lansează Ibalgin Rapid® (ibuprofen lizinat 683mg), un analgezic a cărui acţiune terapeutică debutează în doar 15 minute de la administrare, de două ori mai rapid decât comprimatele filmate obişnuite de ibuprofen de 400mg. Deoarece se dizolvă mult mai repede în mediul gastric acid al stomacului decât alte forme de ibuprofen, Ibalgin Rapid® este un tratament medicamentos sigur, care reduce la minimum riscurile de afectare a mucoasei stomacale.

"În prezent, Grupul sanofi-aventis pune la dispoziţia pacienţilor un portofoliu complex de tratare a durerii şi suntem în permanenţă preocupaţi de îmbunătăţirea soluţiilor oferite", a declarat Dr. Ovidiu Saltas-Dabija, Director Medical sanofi-aventis. "Noutatea adusă de Ibalgin Rapid® în tratamentul durerii este formula inovatoare de ibuprofen lizinat cu dizolvare rapidă şi absorbţie accelerată, care calmează durerea puternică de două ori mai rapid. Odată administrate, comprimatele de ibuprofen lizinat sunt aproape imediat absorbite de tractul gastro-intestinal, motiv pentru care Ibalgin Rapid® are unul dintre cele mai bune profile de tolerabilitate gastrointestinală dintre antiinflamatoarele nesteroidiene."

Ibalgin Rapid® se administrează pentru calmarea durerilor puternice: de cap, dentare, postoperatorii, de spate, durerile musculare şi articulare, durerile menstruale, nevralgiile, migrenele. Noul produs completează gama Ibalgin existentă pe piaţa de analgezice şi antiinflamatoare sub 4 forme: Ibalgin 200mg, Ibalgin Forte 400mg, Ibalgin gel şi suspensia pediatrică Ibalgin Baby.

"Fiecare persoană pierde anual câte 1 oră, 1 zi, poate chiar şi o saptămână din cauza durerii. Prin dezvoltarea şi lansarea Ibalgin Rapid® am urmărit să reducem perioada de durere, economisind mai mult timp sănătos pentru fiecare dintre noi. Fie că vorbim de timpul dedicat profesiei, de cel destinat familiei sau de timpul dedicat nouă înşine, în momentul în care durerea apare, acesta este în mod iremediabil afectat şi redus. De aceea, lansarea Ibalgin Rapid® pe piaţa românească vine ca un răspuns la nevoile pacienţilor. Având o viteză de acţiune de două ori mai mare decât a altor comprimate obişnuite de ibuprofen, Ibalgin Rapid® redă pacientului timp preţios pentru sine", a declarat Marius Topală, Director CHC, sanofi-aventis.

Cea mai frecventă formă de durere este cea de cap care afectează, conform unui studiu realizat de Stem - Mark, 83% dintre români. Pe lângă aceasta, românii mai suferă de dureri de spate (38%), dureri de dinţi (24%), dureri menstruale (21%), dureri articulare (21%), dureri cauzate de răceala (15%), migrene (14%), dureri musculare (10%) şi dureri cauzate de febră (8%). Motivele principale ale durerilor de cap sunt: oboseala sau epuizarea cauzată de un volum de muncă prea mare (62%), stresul sau problemele psihice (19%), somnul insuficient (8%) etc.

Ibalgin Rapid® va beneficia de o amplă campanie de promovare, desfăşurată sub conceptul „Forţa care învinge de două ori mai rapid durerea puternică". Mesajul va fi declinat în TV, print şi acţiuni de marketing în farmacii, pe parcursul a aproape jumătate de an, în perioada iunie-octombrie 2010.

Despre sanofi-aventis

Sanofi-aventis, lider mondial în producţia de medicamente, descoperă, dezvoltă şi distribuie soluţii terapeutice pentru a îmbunătăţi viaţa tuturor oamenilor. Sanofi-aventis este cotată la bursele de valori din Paris (EURONEXT: SAN) şi New York (NYSE: SNY). Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi www.sanofi-aventis.com.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii