Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:27 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-au deschis cele sase magazine Al Comsib detinute de Profi in Sibiu

ro

26 Mar, 2012 18:52 2687 Marime text
image001.jpgIncepand de pe 22 martie, toate cele sase magazine Al Comsib preluate de PROFI in februarie sunt deschise, beneficiind de o noua prezentare, de o gama mai larga de produse, de preturi atragatoare si de bunele oferte de la PROFI.

"Sibiul este un oras deosebit, iar acum putem oferi calitate si confort in sase dintre cele mai bune locatii de retail din acest oras," a declarat Directorul general PROFI Rom Food, Pawel Musial. "Pentru a face tranzitia cat mai lin si cat mai mult in avantajul consumatorilor lor fideli, aceste magazine vor continua sa functioneze timp de cateva luni sub numele de Al Comsib."

pict_001.jpgPROFI a achizitionat magazinele in februarie si, intre timp, le-a ridicat la standarde PROFI, dotandu-le cu echipamente si prezentandu-le intr-un nou design dar, in acelasi timp, mentinand personalul profesionist si prietenos precum si cele mai apreciate produse Al Comsib. In plus, a introdus gama de produse ale companiei PROFI, atat de iubite de consumatori. In toate aceste magazine se regasesc zonele de fructe si legume proaspete care se prezinta deosebit de bine, iar magazinele Al Comsib Strand si Cedonia beneficiaza in plus si de unele noi atractii: zonele de grill si de panificatie, unde se pot cumpara produse gustoase proaspat gatite sau copate chiar in magazin.

"Apreciem noua imagine a magazinelor si suntem bucurosi ca rezultatul muncii noastre de pana acum va fi ridicat la un standard inca si mai inalt de catre compania PROFI, careia ii uram clienti cat mai multumiti si vanzari cat mai bune", a declarat Ciprian Aldea, Directorul general al magazinelor Al Comsib pana la momentul preluarii lor de catre PROFI.

pict_003.jpg"Sunt pur si simplu impresionat de felul in care este aranjat acum magazinul, in special de zona produselor proaspete, care arata foarte bine, iar faptul ca pot gasi acum si produse de grill pregatite chiar aici imi face viata mult mai placuta", a declarat Dorobantu Emil, care astazi si-a facut cumparaturile la magazinul Al Comsib redeschis in cadrul complexului Cedonia. "In plus, ma bucur foarte tare sa vad ca personalul din magazin este cel cu care m-am obisnuit si pe care il apreciez de multa vreme."

Magazinul Al Comsib din Calea Turnisorului are o suprafata totala de 763 m.p. si o zona de vanzari de 304.5 m.p. Cel din Valea Aurie are 519 m.p., cu o sala de vanzari de 306 m.p. Al Comsib Ciresica, de pe Calea Cisnadiei, se intinde pe 489 m.p., din care zona de vanzari are 309 m.p. Magazinul din Vasile Aaron are 567 m.p., camera sa de vanzari ocupand 344,31 m.p. Magazinul Al Comsib din complexul Cedonia, de pe strada Nicolae Iorga, este cel mai mare, cu un total de 942 m.p. si o sala de vanzari de 492 m.p, iar nu in cele din urma, magazinul Al Comsib Strand, de pe strada Bihorului se intinde pe o suprafata totala de 487 m.p., cu o zona de vanzare de 329,56 m.p.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii