Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:57 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Real,- Hypermarket va relua expansiunea, deschizand noi magazine atat in Bucuresti cat si in tara; in acelasi timp, va inchide magazinul din comuna Ghiroda (Aeroport), judetul Timis

ro

22 Dec, 2011 16:54 1840 Marime text

• Incepand din 2012, planul de expansiune al real,- Romania continua cu noi investitii in Bucuresti si in tara

• Decizia de a inchide magazinul din comuna Ghiroda este datorata situarii magazinului intr-o locatie ale carei planuri initiale de dezvoltare nu s-au materializat

• Tuturor anagajatilor magazinului real,- Ghiroda le vor fi asigurate locuri de munca in cadrul companiei

Bucuresti, miercuri, 21 decembrie 2011 - In anul 2012, compania isi va relua planul de expansiune, incepand cu deschiderea unui nou hipermarket in Bucuresti, in parcul comercial AFI Bucurestii Noi. In acelasi timp, in luna martie 2012, real,- Hypermarket Romania va inchide magazinul situat in comuna Ghiroda, Strada Aeroportului nr 86, judetul Timis.


real,- actioneaza intotdeauna in mod responsabil fata de angajatii sai; in acest moment se afla in derulare un proces prin care li se ofera tuturor angajatilor magazinului Ghiroda un loc de munca intr-unul din cele doua magazine din Timisoara sau - la cerere - in alt magazin din zona sau din tara. Incepand cu data de 1 ianuarie 2012, angajatii magazinului situat in Ghiroda vor fi aplicanti prioritari pentru posturile vacante la nivelul intregii companii.

Consultari cu sindicatul au fost deja demarate.

"Decizia de a inchide un magazin nu este niciodata una usoara, dar, daca este imperios necesara, atunci trebuie luata. Magazinul s-a dovedit a fi amplasat intr-o locatie ale carei planuri de dezvoltare nu s-au materializat, ceea ce a generat pierderi importante pentru compania noastra. In cei doi ani de functionare a magazinului Ghiroda, real,- a investit in mod continuu in pregatirea angajatilor sai; ei reprezinta prioritatea noastra numarul unu si vrem sa fie parte din echipa noastra si de acum inainte. Pentru ca suntem o companie responsabila, am demarat deja discutii individuale cu fiecare dintre angajatii magazinului Ghiroda, ca sa ne asiguram ca in continuare au locul de munca potrivit pregatirii lor, in cadrul echipei noastre. Timisoara este orasul in care am deschis primul magazin din Romania si va ramane un teritoriu strategic pentru real,-. Suntem mandri de performanta celor doua magazine real,- din Timisoara si de parteneriatele solide, pe termen lung, pe care le-am dezvoltat cu furnizorii locali si regionali. In continuare, angajamentul nostru fata de Timisoara este la fel de puternic, fapt dovedit si de investitiile substantiale facute in remodelarea magazinului Timisoara Nord", a declarat Michel Lamoot director general real,- Hypermarket Romania.

real,- a depus de-a lungul timpului numeroase eforturi pentru ca magazinul sa ramana in portofoliul companiei si sa devina atractiv pentru clienti. Campaniile puternice de marketing desfasurate, evenimentele si ofertele speciale pentru clienti nu au putut compensa o zona care nu a fost dezvoltata conform planurilor initiale.

"Vom gasi locuri de munca potrivite pentru angajatii nostri din real,- Ghiroda; compania a investit in dezvoltarea lor profesionala si dorim sa ii pastram in continuare in echipa noastra. Multi dintre acestia sunt angajati ai real,- in Romania inca de la inceput si cu totii au dovedit de-a lungul timpului pasiune si determinare in munca pe care au depus-o alaturi de companie", a declarat Valentin Pauna director resurse umane, real,- Hypermarket Romania.

real,- a investit peste 500 milioane euro in deschideri si remodelari de magazine in Romania. Compania va continua expansiunea in 2012 si 2013, cu noi deschideri de magazine in Bucuresti si in tara. Fiecare nou magazin genereaza 250 de locuri de munca, dintre care 30 sunt pe pozitii manageriale.

Pana la data inchiderii, activitatea operationala si comerciala a magazinului real, - Ghiroda se va desfasura in conditii normale.

real,- Hypermarket Romania

Departamentul de Comunicare si Relatii Publice

Telefon:+ 40 31 403 11 22

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii