Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:49 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PwC România continuă parteneriatul cu Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc şi a numărat voturile pentru ediţia 2012 a Premiilor Gopo

ro

27 Mar, 2012 00:00 1086 Marime text

Bucureşti, 26 martie 2012. PwC România a continuat parteneriatul demarat anul trecut cu Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc şi a gestionat pentru al doilea an consecutiv procesul de numărare a voturilor pentru premiile Gopo, cele mai prestigioase distincţii ale industriei cinematografice din România.

Echipa de numărare a voturilor a fost compusă din Radu Stoicoviciu, Partener, Liderul Departamentului de Consultanţă de Management şi Tranzacţii, Dan Iancu, Partener, Consultanţă de Management, şi Răzvan Penescu, Senior Manager, Servicii de Evaluare, PwC România.

Înaintea galei de decernare a premiilor, Radu Stoicoviciu şi Dan Iancu au fost singurii români care au cunoscut rezultatele votului la care au participat peste 400 de profesionişti din industria cinematografică din România: producători, regizori, actori, operatori, scenarişti, critici de film, distribuitori, scenografi, compozitori şi jurnalişti din domeniu.

„De câţiva ani, filmul românesc este cel mai bun ambasador al României în străinătate. PwC România este încântată să poată contribui la recompensarea celor mai valoroase contribuţii în acest domeniu prin gestionarea cu maximă acurateţe şi confidenţialitate a procesului de vot", a declarat Radu Stoicoviciu.

Premiile Gopo sunt organizate de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc (APFR), cu sprijinul Babel Communications şi al Centrului Naţional al Cinematografiei.

Despre PwC:

Firmele din reţeaua PwC ajută organizaţiile şi indivizii să creeze valoarea adăugată de care au nevoie. Suntem o reţea de firme prezentă în 158 de ţări cu aproape 169.000 de specialişti dedicaţi oferirii de servicii de calitate de audit, consultanţă fiscală şi consultanţă pentru afaceri. Spuneţi-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastră şi descoperiţi mai multe informaţii despre noi vizitând site-ul www.pwc.com/ro.

© 2012 PwC. Toate drepturile rezervate.

PwC se referă la reţeaua de firme PwC şi/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridică separată. Vă rugăm să accesaţi pagina de internet www.pwc.com/structure pentru mai multe detalii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii