Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polaris ecologizează plaja Modern alături de elevii colegiului Mircea cel Bătrân

ro

08 Apr, 2015 10:49 1360 Marime text
Polaris M Holding în parteneriat cu Colegiul Naţional “Mircea cel Bătrân” demarează acţiunea de ecologizare a Plajei Modern în data de 9 aprilie 2015, începând cu ora 09:00.
Acţiunea de ecologizare face parte din proiectul “Scoala Altfel”, proiect dedicat educaţiei elevilor în contexte non-formale. Prin intermediul acestei acţiuni, elevii au posibilitatea de a adopta un comportament ecologic şi de a se transforma în participanţi activi la protejarea mediului înconjurător.
Polaris sprijină iniţiativa de ecologizare a elevilor şi îi echipează cu saci pentru depozitarea deşeurilor, mănuşi de protecţie, şepci şi tricouri. Compania de salubrizare participa şi în calitate de partener logistic, astfel, după incheierera acţiunii, sacii plini cu deşeuri vor transportaţi la staţia de sortare unde va avea loc separarea deşeurilor pe două fracţii: fracţia reciclabilă va rămâne la staţia de sortare în vederea reciclării, iar fracţia nereciclabila va fi transportată la rampa ecologică.
“Responsabilitatea socială faţă de mediul înconjurător nu mai este de mult timp o simplă alegere, ci a devenit o obligaţie pentru companiile care doresc să aducă valoare comunităţii în care activează. Principiile sustenabile pe care încercam să le urmăm se regăsesc în activitatea desfăşurată zilnic: prin investiţiile în gestionarea responsabilă a deşeurilor, prin achiziţionarea de maşini cu o normă de poluare foarte scăzută. Toate aceste demonstrează că protejarea mediului înconjurător rămâne o prioritate pentru compania noastră,” a declarat Adrian Picoiu, director Polaris M Holding.
Această campanie de ecologizare nu este singulară, Polaris derulează astfel de acţiuni la toate punctele de lucru cu scopul de a conştientiza populaţia asupra faptului că activităţile noastre cotidiene trebuie să aibă un impact minim asupra mediului înconjurător. Trebuie să înţelegem că prin respectul faţă de plaje, păduri, străzi respectăm propria noastră viaţă şi a generaţiilor următoare.
Această acţiune este inclusă în competiţia “Oraşul Reciclării 2015”, campanie ce beneficiază de suportul Primăriei Municipiului Constantă, SC Eco Rom Ambalaje şi Polaris M Holding.
 
Pentru alte detalii referitoare la această acţiune, vă rugăm să ne contactaţi.
 
Călina Spirea – Specialist Relaţii Publice                                                                                                                                      
calina.spirea@polaris.ro                                                                         
www.polaris.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii