Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:35 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Panasonic LUMIX TZ60 - Momentele tale excepţionale surprinse la o calitate impresionantă

ro

13 Jan, 2014 15:39 1357 Marime text
LUMIX TZ60 este o cameră foto ce nu trebuie să lipsească din dotarea pasionaţilor de călătorii care doresc să surprindă cele mai frumoase peisaje, animale sălbatice sau aspecte culturale, la o calitate impresionantă.
 
Bucureşti, România (13 ianuarie 2014) – Panasonic a lansat camera foto compactă LUMIX TZ60, o parteneră ideală de călătorie pentru surprinderea momentelor unice cu o claritate absolută. Având un design subţire si elegant, noul model permite utilizatorului să adauge uşor elemente creative fotografiilor şi clipurilor video, precum şi să le trimită prietenilor, membrilor familiei sau altor persoane. Datorită sistemului GPS integrat, permite, de asemenea, urmărirea traseului şi trimiterea peisajelor favourite prin intermediul Google Earth.
 
Nu pierde niciun moment
 
Având un obiectiv cu unghi larg şi un zoom puternic, LUMIX TZ60 surprinde peisaje superbe sau înregistrează viaţa animalelor sălbatice rare. Focusul automat Ligh Speed ajută utilizatorul să fotografieze chiar şi cele mai rapide scene, cu detalii excelente. LUMIX TZ60 este dotată cu noul stabilizator de imagine Hybrid O.I.S+, pentru clipuri video şi mai clare, cu rezultate foarte bune şi atunci când filmarea se face în mişcare.
 
Vizorul Electronic (EVF) al LUMIX TZ60 permite fotografierea profesională, cadrele fiind stabile şi precise chiar şi atunci când zoom-ul este la maxim. Camera este ideală pentru a urmări deplasarea animalelor sălbatice sau a scenelor derulate la distanţe mari, sau atunci când lumina soarelui face dificilă vizualizarea ecranului LCD al camerei.
 
Control precis al viziunii creative
 
Pentru a adăuga anumite elemente stilistice imaginilor sau clipurilor video în timpul sau după fotografiere sau filmare, funcţiile camerei Creative Control şi Creative Retouch pun la dispoziţie 15 filtre, care includ Expressive, Retro, Sepia şi Soft Focus.
 
Pentru prima dată în seria sa, LUMIX TZ60 oferă, de asemenea, înregistrarea imaginilor în format RAW. Aceasta permite o prelucrare a imaginii la o calitate mult mai mare, plecând de la datele RAW primite, astfel încât fiecare fotografie să fie reprodusă clar.
 
Fotografiază şi partajează cu uşurinţă
 
Împarte experinţele tale oriunde ai fi, datorită conectivităţii Wi-Fi integrate şi tehnologiilor NFC şi GPS. Prietenii şi familia te pot urmări pe durata călătoriei datorită partajării foto şi video în mod instantaneu şi a localizării geografice. Prin conectarea camerei foto la smartphone sau tabletă, aceasta poate fi controlată şi de la distanţă, astfel încât puteţi realiza poze şi cu subiecţi mai timizi sau vă puteţi asigura că nu veţi pierde niciun detaliu important din cadrul dorit.
 
Caracteristicile LUMIX TZ60:
 
 Zoom optic 30x
 Obiectiv LEICA de 24mm cu unghi larg
 Senzor 18.1MP MOS
 Full HD Video 1920 x 1080 60p (NTSC), 50p (PAL)
 POWER O.I.S şi HYBRID O.I.S.+
 Wi-Fi, NFC, GPS
 
Despre Panasonic
Panasonic Corporation este unul dintre liderii mondiali în domeniul dezvoltării şi producţiei de electronice şi soluţii pentru consumatori în domeniul aplicaţiilor casnice, noncasnice, mobile şi personale. Încă de la fondare în 1918, compania s-a dezvoltat global şi operează peste 500 de companii la nivel mondial, înregistrând vânzări nete pentru anul încheiat la 31 martie 2013 de 7.30 trilioane de yeni (68 miliade de €). Compania face eforturi pentru a crea o viaţă mai bună, într-o lume mai bună consumatorilor săi, fiind angajată în a urma noi valori inovative în toate diviziile. Pentru mai multe informaţii despre Panasonic vizitaţi pagina www.panasonic.net.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii