Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:55 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Panasonic lansează noile camere digitale LUMIX Calitate extraordinară a imaginii, funcții creative, unghi ultra-larg și conectivitate sporită

ro

08 Jan, 2014 14:41 1337 Marime text
Wiesbaden, Germania (08 ianuarie 2014) – Panasonic a lansat camerele foto LUMIX TZ55, SZ8 și LZ40. TZ55 este o cameră foto de dimensiuni mici ce oferă flexibilitate și o calitate foarte bună a imaginii, permițându-vă să captaţi imagini superbe și videoclipuri în format Full HD, oriunde v-aţi afla. Noua cameră Panasonic LUMIX LZ40 oferă un zoom excepţional de mare și un unghi foarte larg, asigurând fotografilor aspiranţi un nou nivel de performață și flexibilitate. LUMIX SZ8 este o cameră digitală compactă şi elegantă, cu conectivitate sporită, ce oferă o calitate ridicată pentru pozele de zi cu zi.
 
LUMIX TZ55 – o cameră versatilă de foarte bună calitate, ideală pentru călătorii
 
LUMIX TZ55 este prima cameră foto Panasonci din gama LUMIX TZ ce încorporează un ecran LCD rabatabil, permițând utilizatorului să capteze cadrele potrivite din orice unghi. Datorită zoom-ului mare, a senzorului MOS ultra sensibil de 16.1 megapixeli și Sonic Speed Autofocus (AF), LUMIX TZ55 oferă o versatilitate sporită în captarea unor imagini și videoclipuri superbe din călătorii, ce pot fi partajate instantaneu prin intermediul smartphone-ului sau a tabletei.
 
Tehnologie avansată ce permite imagini și videoclipuri de înaltă calitate, în orice situație
Senzorul MOS de 16.1 megapixeli alături de Venus Engine permit LUMIX TZ55 să ofere imagini calitative chiar și în medii cu lumină slabă
 Pot fi captate videclipuri calitative Full HD în format MP4. Un buton indendent plasat la îndemăna, pe partea superioară a camerei, oferă posibilitatea declanşării imediate a înregistrării videoclipurilor.
 Cu timpi rapizi de pornire şi Sonic Speed Autofocus (AF), LUMIX TZ55 permite utilizatorilor să capteze chiar şi cele mai rapide scene.
Unghi ultra-larg: obiectivul de 24mm are un unghi cu aproximativ 213% mai mare decât cel al camerei de 35 mm.
 Zoom-ul optic de 20x permite surprinderea cadrelor aflate la distanţă ca şi cum ar fi în apropiere.
 Cu stabilizatorul optic de imagine POWER O.I.S., LUMIX TZ55 minimizează cadrele neclare cauzate de mişcările mâinii sau de vibraţii.
 
Amintiri unice cu o notă personală
 Ecranul LCD rabatabil: monitorul LCD de 3 inch se poate roti la 180 de grade, LUMIX TZ55 fiind astfel foarte flexibilă permiţând utilizatorilor să capteze într-un mod optim şi auto portrete.
 Control Creativ: LUMIX TZ55 include funcţii de Control Creativ – 15 filtre şi Creative Retouch pentru a adăuga o notă personală imaginilor sau videoclipurilor.
 
Conectivitate avansată
 Fotografiere de la distanţă: LUMIX TZ55 integrează conectivitate Wi-Fi (IEEE 802.11 b/g/n) permiţând utilizatorilor să foloseasca smartphone-ul şi tableta pentru a controla camera de la distanţă.
Geo-localizare şi partajare instantanee: cu funcţia Transfer instantaneu, camera va transfera automat fotografiile pe smartphone-ul sau tableta aleasă, imediat ce declanşatorul este apăsat. Utilizatorul poate marca locaţia pe fotografie, folosind GPS-ul smartphone-ului sau a tabletei şi poate partaja instantaneu imaginile pe reţelele sociale.
 
LUMIX LZ40 – Dincolo de limitele fotografiei cu zoom mare şi unghi larg
 
Cel mai recent produs din gama camerelor foto cu zoom mare combină calitatea excepţională a fotografiei, controlul funcţiilor artistice şi o durată mai îndelungată a bateriei, într-un şasiu ergonomic ce permite o utilizare confortabilă.
 
Performanţe versatile
Camera foto digitală LUMIX LZ40 oferă un zoom optic excepţional de puternic de 42x şi unghi ultra-larg de 22mm, asigurând astfel fotografilor amatori un nou nivel de performanţă şi flexibilitate. Cel mai recent produs adăugat în gama aparatelor foto Panasonic cu zoom foarte mare include şi un display de 3.0 inchi 460K-puncte, oferind vizibilitate crescută chiar şi în situaţile cu lumină puternică.
 
Butonul plasat în partea superioară a camerei declanşează instantaneu filmarea videoclipurilor HD (1280 x 720p). Stabilizatorul optic integrat permite utilizatorilor să alterneze rapid fotografierea cu filmarea în cazul cadrelor îndepărtate, obţinând imagini clare de fiecare dată.
 
Fotografii conform propriilor preferinţe
Camera foto este proiectată ergonomic pentru a se potrivi perfect în mână oferind stabilitate şi confort pentru o perioadă lungă de timp. Bateria Li-ion de capacitate foarte mare permite fotografierea a 320 de cadre (conform standardelor CIPA).
 
LZ40 oferă control complet asupra camerei oferind control manual al funcţiilor şi asistenţă inteligentă (iA).
Prin modul Creative Panorama, LUMIX LZ40 permite suprapunerea imaginilor pe orizontală şi verticală rezultând în cadre panoramice extraordinare. LUMIX LZ40 permite folosirea filtrelor creative pentru toate imaginile, atât în timpul captării cât şi în timpul redării acestora.
 
LUMIX SZ8 – partajarea imaginilor şi a videoclipurilor în timp ce vă deplasaţi
 
Panasonic LUMIX SZ8 este o cameră foto digitală compactă şi elegantă, cu conectivitate sporită, ce oferă fotografilor începători o gamă variată de funcţii creative şi modalităţi de fotografiere ce adaugă cu uşurinţă o notă personală fotografiilor şi videoclipurilor realizate.
 
Fotografiaţi, vizualizaţi şi partajaţi imaginile cu uşurinţă
Folosind funcţia iA (inteligent Auto), LUMIX SZ8 selectează automat setările optime pentru fiecare situaţie, obţinând de fiecare dată imagini impresionantate, la o calitate foarte bună. Camera foto încorporează de asemenea un obiectiv ultra-larg de 24 mm şi un zoom optic de 12x, oferind astfel posibilitatea de a surprinde cele mai uimitoare detalii în orice situaţie. LUMIX SZ8 este echipată şi cu un stabilizator optic de imagine (O.I.S.) şi un buton „motion picture” pentru a declanşa instantaneu filmarea videoclipuri în format HD. Camera integrează de asemenea şi WiFi fiind astfel posibilă distribuirea imediată a videoclipurilor şi a pozelor în mediile de socializare cât şi fotografierea de la distanţă, ambele cu ajutorul unui smartphone sau a unei tablete. Funcţia de transfer instantaneu permite transferul automat al fotografiilor către smartphone sau tabletă, imediat ce declanşatorul a fost apăsat, permiţând vizualizarea şi distribuirea cu uşurinţă a acestora.
 
Transformă momentele preferate în unele speciale
Puteţi aplica o notă personală fotografiilor dvs. folosind gama variată de funcţii creative ale LUMIX SZ8, incluzând 15 filtre de efecte, funcţiile Creative Retouch şi Creative Panorama.
 
Despre Panasonic
Panasonic Corporation este unul dintre liderii mondiali în domeniul dezvoltării şi producţiei de electronice şi soluţii pentru consumatori în domeniul aplicaţiilor casnice, noncasnice, mobile şi personale. Încă de la fondare în 1918, compania s-a dezvoltat global şi operează peste 500 de companii la nivel mondial, înregistrând vânzări nete pentru anul încheiat la 31 martie 2013, 7.30 trilioane de yeni (68 miliade de €). Compania face eforturi pentru a crea o viaţă mai bună, într-o lume mai bună consumatorilor săi, fiind angajată în a urma noi valori inovative în toate diviziile. Pentru mai multe informaţii despre Panasonic vizitaţi pagina www.panasonic.net.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii