Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:25 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Orange, sponsorul oficial UEFA EURO 2012TM, anunţă parteneriatul global cu Sony Mobile Communications

ro

03 Apr, 2012 19:23 1050 Marime text

Bucureşti, 03 aprilie 2012 Cu aproape 60 de zile înainte de începerea UEFA EURO 2012TM Orange înscrie un nou jucător - Sony Mobile Communications pentru ca fanii să se poată bucura mai mult ca oricând de cel mai important turneu de fotbal european.

Orange, partenerul global oficial al UEFA EURO 2012TM, colaborează cu Sony Mobile Communications pentru a anima turneul din Europa prin concursuri online, promoţii în magazine şi evenimente în direct - astfel fanii au sute de noi ocazii să câştige bilete oferite de Orange, smartphone-uri Xperia şi alte premii deosebite.

Printre elementele-cheie ale acestui parteneriat, care variază de la o ţară la alta, se numără concursuri deschise tuturor celor 11 ţări în care Orange este prezent în Europa, fără a fi dedicate exclusiv clienţilor Orange:

  • Orange Supporters' Cup (www.supporterscup.orange.com) - acum, fanii pot concura atât individual, cât şi în echipe, pentru premii care constau în excursii VIP cu autocarul la Varşovia şi Kiev, şi în smartphone-uri XperiaS.
  • Orange Golden Goal cu Sony Mobile Communications - începând din luna mai, fanii îşi pot testa cunostinţele despre fotbal într-un joc Orange pe Facebook şi au posibilitatea să câştige o petrecere în cadrul căreia caştigătorul şi invitaţii săi pot urmări finala campionatului sau pot câştiga telefoane Sony Xperia şi vouchere pentru produsele Sony.

De asemenea, special pentru clienţii Orange, compania a creat noi promoţii UEFA EURO 2012TM în magazine, online şi în centrele de asistenţă. Orange, împreună cu Sony Mobile Communications, va oferi o experienţă unică la turneul on-line EURO 2012 şi în magazinele Orange din Europa, oferind clienţilor şansa de a câştiga excursii în ţara câştigătoare a campionatului şi premii speciale pentru oricare din cele 2 smartphone-uri Sony achiziţionate din magazinul online. 

„Datorită colaborării cu partenerul nostru Sony Mobile Communications, le putem oferi clienţilor şi pasionaţilor de fotbal din Europa şi mai multe ocazii să câştige bilete, oferite de Orange, dar şi premii deosebite, cum ar fi telefoanele smartphone XperiaS." a declarat Yves Maitre, Senior VP Mobile Multimedia & Devices, Orange. „La Orange, vrem să încurajăm pasiunile clienţilor noştri, iar cu ajutorul unor parteneriate de acest gen, vom anima EURO 2012 pentru fani - ajutându-i să trăiască experienţa EURO 2012 alături de prieteni şi de familie, fie acasă, fie la turneu."

Pieter Pierle, Vicepreşedinte, Director Global Account Orange în cadrul Sony Mobile Communications, a precizat: „Acest parteneriat cu Orange ne permite să beneficiem de alăturarea celor două branduri puternice, ne dă ocazia să prezentăm telefoanele Xperia vastei baze de clienţi Orange şi să ne extindem astfel prezenţa în rândul mai multor clienţi. Vara aceasta, UEFA EURO 2012TM va fi un eveniment important, iar noi vom completa experienţa clienţilor Orange şi Sony Mobile oferindu-le ocazia să obţină premii Xperia."

Orange şi Sony Mobile Communications colaborează de mult timp pentru a crea noi modalităţi de a-i ajuta pe clienţi să îşi trăiască pasiunile, de la muzică, prin parteneriatul din 2011 cu David Guetta, până la sport, prin parteneriate pentru dispozitive la evenimente precum EURO 2012TM.

Orange este sponsorul oficial UEFA EURO 2012TM, în timp ce Orange Polonia este partenerul pentru telecomunicaţii exclusiv în Polonia, iar Orange şi UEFA dezvoltă aplicaţia mobilă oficială pentru turneu. Clienţii Orange care deţin smartphone-uri Xperia o vor putea descărca automat prin transferul din reţeaua de telefonie mobilă.

Recent, Sony Mobile Communications a introdus modelele Xperia U şi Xperia P care se alătură modelului de bază Xperia S în seria de smartphone-uri NXT. Aceste noi aparate Xperia îmbină un stil remarcabil şi tehnologia de divertisment superioară cu performanţa puternică pe care o aşteaptă consumatorii de la un smartphone Sony.

Este prima sponsorizare paneuropeană Orange la care participă următoarele ţări: Armenia, Austria, Elveţia, Franţa, Luxemburg, Marea Britanie, Moldova, Polonia, România, Slovacia şi Spania.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii