Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:46 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Orange oferă Noul iPad în România începând cu 27 iulie

ro

24 Jul, 2012 15:20 1457 Marime text

Orange oferă Noul iPad în România începând cu 27 iulie

Bucureşti, 24 iulie 2012. Orange România anunţă astăzi că va oferi Noul iPad cu Wi-Fi +3G  din 27 iulie. Noul iPad va fi disponibil alături de o serie de pachete atractive de date care vor permite clienţilor să se conecteze la viteze de până la 43,2 Mbps cu ajutorul reţelei Dual-Carrier HSPA+.

A treia generaţie iPad defineşte o nouă categorie de dispozitive mobile ce dispune de un nou ecran uimitor Retina Display, un nou procesor Apple A5X cu grafică quad-core si cameră iSight de 5 MP cu tehnologie avansată ce permite captarea unor fotografii uimitoare şi înregistrări video la rezoluţie HD 1080p. Incredibil de subţire şi uşor, Noul iPad oferă o autonomie de 10 ore a bateriei[1].

"Suntem încântaţi să oferim Noul iPad în România.” a declarat Pavel Căruntu, Product Manager Devices Orange România. „Vom propune clienţilor Orange mai multe oferte avantajoase care le vor permite să utilizeze conexiunea noastră de mare viteză şi să beneficieze din plin de caracteristicile inovatoare ale noului iPad. "

Clienţii pot cumpăra Noul iPad din magazinele Orange începând cu 27 iulie. Pentru mai multe detalii despre preţuri şi disponibilitate, vă rugăm să accesaţi www.orange.ro/iPad.

Pentru mai multe informaţii despre iPad vă rugăm să accesaţi www.apple.com/ipad.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii