Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:00 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Orange lanseaza tariful de „2€ pentru 2MB” pentru optiunea de roaming Travel Data Daily

ro

15 Feb, 2010 19:44 1398 Marime text

Orange lansează tariful de „2€ pentru 2MB” pentru opţiunea de roaming Travel Data Daily care permite clienţilor să folosească fără griji servicii de internet mobil oriunde în Uniunea Europeană

· Orange oferă un tarif pentru transfer zilnic de date în roaming standardizat  pe întreg teritoriul UE şi permite astfel mai multor clienţi să păstreze legătura cu prietenii şi familia, totul la preţul unei ceşti de cafea

· o opţiune uşor de înţeles pe care clienţii o pot activa pentru a menţine costurile de pe factură la un nivel cât mai redus

· Noul tarif pentru transfer zilnic de date în roaming va fi disponibil începând cu luna februarie 2010 în toate ţările europene în care compania Orange este prezentă şi face parte dintr-o strategie de tarifare în roaming în mai multe etape, prin programul Orange Travel, care vizează asigurarea accesului la internet mobil pentru clienţii Orange


Barcelona, Bucureşti, 15 februarie 2010: Orange a reconfirmat astăzi angajamentul asumat cu privire la asigurarea accesului cât mai multor clienţi la servicii mobile multimedia prin lansarea unui tarif pentru transfer zilnic de date în roaming pe întreg teritoriul Uniunii Europene (UE). Pachetul de „2€ euro pentru 2MB” pentru transfer zilnic de date este conceput astfel încât să ofere clienţilor Orange acces fără griji la serviciile de date mobile oriunde în UE. Este realizat în aşa fel încât clienţii să poată folosi cu încredere serviciile de e-mail, de navigare pe internet şi de accesare a reţelelor sociale atunci când se află în străinătate, având siguranţa că ştiu exact ce costuri vor avea la întoarcerea acasă. Special pentru clienţii iPhone din Franţa şi în curând şi în alte ţări, Orange oferă şi opţiunea zilnică de 5€ pentru 10 MB de date în roaming.

Pachetul Travel Data Daily de 2€ euro pentru 2MB, lansat în Spania şi România în 2009, este acum disponibil în Marea Britanie, Polonia, Franţa, Slovacia, Elveţia, Austria, Luxemburg, Belgia şi Moldova. Pe toate pieţele în care este prezentă compania Orange, acest pachet va fi oferit clienţilor existenţi sub forma unei opţiuni pe care aceştia o pot activa.

În utilizarea curentă, 2 MB înseamnă aproximativ o mie de mesaje pe Twitter, între 80 şi 100 de mesaje e-mail (fără ataşamente), între 80 şi 100 de pagini web (text) sau aproximativ 15-20 de imagini. O opţiune atractivă pentru clienţii care folosesc smartphone-ul – pentru care accesarea serviciilor de internet mobil a devenit o obişnuinţă – Travel Data Daily va fi interesantă şi pentru baza extinsă de clienţi care utilizează telefoane cu caracteristici care permit accesul la internet, email şi reţelele sociale.

Olaf Swantee, senior executive vice president pentru divizia globală de servicii mobile Orange, a precizat: „Clienţii noştri nu ar trebui să fie constrânşi de graniţele dintre ţări sau de grijile legate de factură atunci când sunt în străinătate. Ne dorim ca pe mulţi dintre clienţii noştri, care se află abia la începutul experienţei de internet mobil, să îi scăpăm de griji şi să creăm o platformă simplă pentru a le permite să experimenteze serviciile multimedia mobile oriunde s-ar afla şi oricând îşi doresc.

Practic, la preţul unei ceşti de cafea, noi îi ajutăm pe clienţi să continue să facă ceea ce fac de obicei – oferta nu a fost creată pentru cei care folosesc intens internetul mobil pentru a descărca muzică sau jocuri, ci pentru clienţii obişnuiţi care doresc să îşi poată verifica mesajele e-mail, să publice mesaje pe Twitter sau să îşi încarce pozele pe site-urile reţelelor sociale, oriunde s-ar afla în UE.”

Pachetul Travel Data Daily completează suita de produse de roaming Orange Travel care conferă clienţilor flexibilitate totală în ceea ce priveşte serviciile de voce şi transfer de date în roaming. Ofertele Orange Travel sunt concepute astfel încât să asigure un sistem de tarifare accesibil, simplu şi transparent, adaptat necesităţilor clienţilor noştri business şi individuali. Pentru informaţii suplimentare despre ofertele Orange Travel, accesaţi www.orange.com/travel.
 
Despre Orange

Orange este principala marcă a Grupului France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din lume. Cu 126 de milioane de clienţi în toata lumea, Orange a devenit marca pentru mobil, internet şi tv pe majoritatea pieţelor pe care operează compania. La sfârşitul anului 2008, France Telecom deţinea veniturile consolidate în valoare de 53.5 miliarde de euro (în primele noua luni ale anului 2009 veniturile sale au totalizat 38.1 miliarde de euro).  La 30 septembrie 2009, Grupul avea 190 de milioane de clienţi în 32 de ţări, dintre care 128.8 milioane de clienţi mobili şi 13.4 milioane de clienţi broadband (ADSL) în toată lumea. Orange este cel de-al treilea operator de telefonie mobila şi cel de-al doilea operator de Internet din Europa, iar sub marca Orange Business Services este unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii de telecomunicaţii pentru companiile multinaţionale la nivel global.

Strategia Grupului este caracterizată de un focus puternic pe inovaţie, convergenţă şi managementul eficient al costurilor, iar obiectivul său este confirmare Orange ca operator integrat şi model de urmat pentru noile servicii de telecomunicaţii din Europa. În prezent Grupul se concentrează pe activitatea sa de bază de exploatare a reţelei şi continuă să îşi dezvolte poziţia în noi activităţi ce generează creştere. Pentru a îndeplini aşteptările clienţilor săi, Grupul France Telecom se străduieşte să ofere produse şi servicii care sunt simple şi uşor de utilizat şi în acelaşi timp menţine un model de dezvoltare durabilă şi responsabilă a business-ului ce se poate adapta la cerinţele unui ecosistem aflat într-o schimbare continuă.

France Telecom (NYSE:FTE) este listată la Euronext Paris Eurolist şi la Bursa de Valori din New York.
Pentru mai multe informaţii: www.orange.com, www.francetelecom.com, www.orange-business.com.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii