Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:27 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

NOILE GELURI DE DUŞ ŞI SĂPUNURI LICHIDE PALMOLIVE NATURALS

ro

08 Jun, 2011 16:54 1367 Marime text

Redescoperă acum noua gamă de geluri de duş şi săpunuri lichide Palmolive Naturals ce revoluţionează experienţa îngrijirii corpului şi o transformă într-o plăcere de neuitat. Noua formulă delicată a gelurilor de duş şi săpunurilor lichide Palmolive Naturals are la bază extracte de origine 100% naturală ce îţi răsfaţă simţurile, oferind o experienţă plăcută pentru trup şi pentru minte. Aromele pe care le vei descoperi în Palmolive Naturals te vor învălui într-un parfum ce durează întreaga zi.

Secrete din natură

Femeile au descoperit puterea ingredientelor naturale cu mii de ani în urmă. Astăzi, tindem din ce în ce mai mult să ne întoarcem la natură şi la remediile pe care aceasta ni le oferă. Din dragoste pentru piele şi pentru natură, Palmolive a creat noua gamă Palmolive Naturals cu extracte de origine 100% naturală, aducând astfel beneficiile naturii mai aproape de tine.

Noile geluri de duş şi săpunuri lichide Palmolive Naturals, în cele trei variante - Olive, Orange Blossom şi Black Orchid - au la bază o formulã specială în care extractele de origine 100% naturală sunt îmbrăţişate de cremă hidratantă pentru ca pielea ta să devină catifelată, iar tu să te bucuri de o experienţă de neuitat pentru trup şi pentru minte. Aromele îmbietoare te conduc într-o călătorie senzorială bogată, iar extractele de origine 100% naturală îţi mângâie cu delicateţe pielea, astfel încât eşti sigură că ai parte de cel mai savuros tratament pentru tine şi pentru pielea ta.

 

Palmolive Irresistible Softness Black Orchid - catifelare irezistibilă învăluită în aroma senzuală a orhideei negre

Are la bază o formulă specială îmbogăţită cu extracte de orhidee neagră şi de aloe vera de origine 100% naturală. Aroma senzuală a orhideei negre este perfect îmbrăţişată de laptele hidratant, astfel încât tu vei fi învăluită într-un parfum ce durează şi te vei bucura de o piele catifelată, irezistibilă!

 

Palmolive Naturals Ultra Moisturizing Olive - hidratarea care te răsfaţă

 

Textura sa bogată îţi oferă o experienţă inconfundabilă. Palmolive Naturals Olive cu extracte de măsline şi de aloe vera de origine 100% naturală îţi curăţă pielea cu delicateţe, lăsând-o hidratată şi parfumată. Elementul care oferă hidratare la superlativ este uleiul de măsline recunoscut pentru proprietăţile extrem de benefice pentru piele şi pentru calităţile sale emoliente.

Palmolive Naturals Refreshing Orange Blossom- energizantul de dimineaţă

Cu efect energizant, Palmolive Naturals Orange Blossom este ideal pentru a alunga somnul de dimineaţă şi a-ţi oferi un început de zi tonic şi răcoritor. Proaspăt, delicat, trezeşte simţurile prin aroma ce reuneşte note citrice şi accente florale. Extractele de floare de portocal şi de aloe vera de origine 100% naturală se unesc într-o sinergie perfectă cu laptele hidratant, făcând din Palmolive Naturals Orange Blossom un produs potrivit atât celor care vor să-şi înceapă ziua cu energie, cât şi celor care preferă să-şi hidrateze pielea, încă de dimineaţă.

 

 

Încearcă acum noile geluri de duş şi săpunuri lichide Palmolive Naturals cu extracte de origine 100% naturală şi lasă-te răsfăţată de o experienţă senzorială bogată pentru trup şi pentru minte!

 

 

Despre Colgate-Palmolive

Colgate-Palmolive este lider mondial şi local în igiena orală şi, de asemenea, numărul 1 pe piaţa din România pentru numeroase alte segmente ale bunurilor de larg consum: săpunuri lichide, deodorante solide pentru femei şi bărbaţi, creme de ras, precum şi paste pentru spălat vase.

Colgate-Palmolive Romania este prezentă pe piaţa românească din 1992 şi are un portofoliu ce cuprinde mărci locale şi internationale: Colgate, Lady Speed Stick, Mennen Speed Stick, Palmolive, Axion, Ajax, Protex, Super Cristal, Norvea si D'Amaris.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii