Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:26 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

NEOSURF INTRĂ PE PIAȚA DIN ROMÂNIA PRIN SEMNAREA UNUI ACORD DE COLABORARE CU PAYPOINT

ro

11 Nov, 2015 13:55 1244 Marime text
PayPoint România, principalul operator de plăți în numerar și încărcare electronică prin puncte de retail, anunță semnarea unui parteneriat cu Neosurf, furnizor internațional de servicii preplătite pentru plăți online. Astfel, şi consumatorii din România au de acum posibilitatea de a schimba numerar în monedă electronică Neosurf, pentru a efectua plăți pe internet într-o manieră simplă, sigură şi accesibilă.

Conform unor studii recente, 40% dintre românii care obișnuiesc să facă cumpărături online estimează că vor cheltui în anul următor și mai mulți bani pe internet (Gemius Research - Ecommerce Romania 2014). În acest context, oferirea unei soluții de plată simple şi sigure, ce oferă confidențialitate totală, similară numerarului, reprezintă un beneficiu major pentru consumatori. Prin intermediul parteneriatului cu Neosurf, PayPoint aduce pe piața locală acest nou serviciu ce sporește accesibilitatea plăților pe internet.

Întregul proces de convertire a numerarului în monedă electronică este simplu, sigur şi rapid: consumatorii pot veni în oricare din cele peste 9.200 de magazine PayPoint din țară, unde pot plăti în numerar pentru a achiziționa vouchere Neosurf la valoarea dorită (25, 50, 100 sau 300 RON). Voucher-ul conține un cod secret, ce se utilizează ulterior pe internet, pentru a efectua o plată la oricare din magazinele online partenere Neosurf, fără a furniza alte date financiare, bancare, date personale sau ale cardului de credit ori debit.

„Prin semnarea acestui parteneriat, PayPoint marchează o nouă premieră, prin introducerea pe piața locală a serviciillor acestui jucător internațional. Această lansare subliniază, încă o dată, eforturile noastre de a varia tot mai mult produsele şi serviciile oferite, răspunzând unor nevoi tot mai diverse ale consumatorilor noștri. Pentru PayPoint, siguranța şi comoditatea sunt elemente cheie, de aceea suntem convinși că avantajele sistemului nostru de plată vor fi apreciate de utilizatorii Neosurf, în căutarea unor soluții practice pentru plăți online în siguranță,” a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România.
„Din momentul în care am lansat Neosurf în Franța, în 2004, mi-am dorit să fim prezenți în piețe cu un ritm de dezvoltare crescut, așa cum este cea din România. Colaboarea cu un operator respectat precum PayPoint, prin rețeaua sa impresionantă de comercianți parteneri, va putea aduce siguranța și comoditatea plăților online în numerar mai aproape de milioane de consumatori care nu au sau nu vor să își folosească cardurile pe internet,” a declarat Nicolas Saubie, Președinte Neosurf Cards SAS.

Neosurf este disponibil utilizatorilor din întreaga lume din 2004, fiind recunoscut pentru gradul înalt de confort şi siguranța asociat plăților efectuate pe internet. Voucherele Neosurf sunt acceptate de mii de site-uri, din diverse zone de interes pentru consumatori, precum divertismentul online (jocuri online, pariuri, jocuri de noroc, etc) şi nu numai. O bună parte a celor mai importante platforme online la nivel mondial vor oferi, în următoarele luni, opțiuni de plată cu ajutorul monedei electronice Neosurf.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii