Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Motorola Mobility şi COSMOTE România prezintă Motorola MOTOLUXE

ro

29 Mar, 2012 22:25 1348 Marime text

Bucureşti, 29 martie 2012 - Motorola Mobility şi COSMOTE România prezintă MOTOLUXE, smartphone-ul ultra-elegant si ultra-în vogă, alegerea perfectă pentru cei mereu in pas cu moda, atât pentru divertisment cât şi pentru afaceri.

Designul elegant care atrage atenţia şi sistemul de operare Android 2.3 te ajută să păstrezi permanent legătura cu toată lumea, dar şi să te distrezi în acelaşi timp. Touchscreenul de 4 inci cu rezoluţie mare este perfect pentru a scrie e-mailuri, naviga pe internet şi pentru a viziona filme.

MOTOLUXE are o cameră digitală de 8MP cu auto focus, care poate fi utilizată pentru a face fotografii profesionale. Telefonul este prevăzut cu o cameră frontală de tip VGA, perfectă pentru apeluri video. Terminalul este o sursă de divertisment şi dispune de aplicaţii de social media astfel încât să îţi fie uşor să arăţi povestea ta tuturor prietenilor.

Teminalul vine cu intefaţa MotoSwitch, o particularitate de la Motorola care îi permite telefonului să ştie cu cine vorbeşti şi ce aplicaţii utilizezi astfel încât să le păstreze la îndemână pentru a fi accesate foarte rapid.

Telefonul este prevazut cu Social Graph şi Activity Graph. Social Graph învaţă care sunt cele mai importante persoane pentru tine şi îţi populează ecranul cu iconiţele lor. Cu cât comunici mai mult cu cineva, cu atât mai mare devine iconiţa lui pe ecranul principal. Pe de altă parte, Activity Graph îţi oferă access rapid la aplicaţiile tale favorite, axându-se pe cele pe care le utilizezi mai des. Muzica ta preferată şi fotografiile sunt la dispoziţia ta prin intermediul Music Now şi Smart Gallery.

MOTOLUXE dispune de tehnologie GPS pentru ca utilizatorul să ştie întotdeauna drumul corect oriunde s-ar deplasa. Telefonul poate fi conectat la Wi-Fi, Bluetooth şi are port USB. Mai mult, permite accesul la Android Market unde vei găsi mii de jocuri, aplicaţii, muzică, cărţi şi filme.

MOTOLUXE are doar 9,8 mm grosime şi o greutate de 110 grame. Este prevăzut cu un canal special pentru un şnur, care luminează de fiecare dată când ai un apel pierdut, ai primit un SMS sau un e-mail.

Prin combinarea unui stil atrăgător cu inteligenţa Android, MOTOLUXE este ideal pentru persoanele care vor cea mai nouă tehnologie într-un ambalaj sofisticat", a declarat Mihai Madas, Sales Manager Romania, Serbia si Moldova pentru Motorola Mobility. „Acest smartphone, nu numai că dispune de un ecran mare şi de cele mai noi şi interesante instrumente de divertisment, dar este şi accesibil şi nu va consuma mult din bugetul dumneavoastră."

MOTOLUXE este un dispozitiv cu o interfaţă polimorfă, în care iconiţele îşi modifică mărimea pe touchscreen pe măsură ce utilizezi aplicaţiile, fapt care îi dă o notă aparte. Acest smartphone reprezintă esenţa mobilităţii - ecranul este mobil cu elementele listate şi întregul grup de aplicaţii evoluează în conformitate cu preferinţele utilizatorului", a declarat Alexandru Munteanu, Sales Operations Senior Manager pentru COSMOTE România.

Disponibilitate

MOTOLUXE este disponibil în magazinele COSMOTE şi Germanos la preţul de 29 lei (TVA inclus) cu abonamentul Smart XXL pe o durată de 2 ani şi include 2,5 GB trafic de date, 500 de minute naţionale şi internaţionale către anumite destinaţii, 3000 de minute şi SMS-uri în reţea, 500 de MMS-uri în reţea şi 3000 de minute în reţeauna Romtelecom, totul pentru 55,8 euro/lună (TVA inclus), permiţând clienţior să beneficieze de toate caracteristicile acestui dispozitiv. Terminalul poate fi achiziţionat şi fără abonament la preţul de 999 lei (TVA inclus).

Despre Motorola Mobility

Motorola Mobility, Inc. (NYSE: MMI) combină tehnologia inovativă cu opinia consumatorilor pentru a crea o experienţă care simplifică, conectează şi îmbogăţeşte vieţile oamenilor. Portofoliul nostru include dispozitive mobile convergente precum smartphone-uri şi tablete, accesorii wireless, video şi livrare de date end-to-end şi soluţii de management care includ dispozitive set-tops şi de acces de date. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.motorola.com

Despre COSMOTE România

COSMOTE România avea aproximativ 6,5 milioane de clienţi la 31 decembrie 2011. Lansată în 2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a reţelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. În mai puţin de cinci ani, COSMOTE România şi-a depăşit competitorii în ceea ce priveşte reţeaua de acoperire naţională. În prezent, COSMOTE România oferă acoperire pentru 99% din populaţie şi 90% din teritoriu. COSMOTE România este divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezenţă în sud-estul Europei, care are o bază de 20.5 milioane de clienţi în Grecia, Albania, Bulgaria şi România. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.cosmote.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii