Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:39 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mind Evolution- Un nou suflu pe piata de training din Constanta - 01.02.2009

ro

02 Feb, 2009 14:24 898 Marime text

Mind Evolution- Un nou suflu pe piata de training din Constanta

Constanta, 13 februarie- Mind Evolution aduce in Constanta un nou curs in dezvoltare personala. Formarea ca NLP Practitioner te conduce in explorarea realitatii tale personale si control in indeplinirea obiectivelor. Pe data de 13 februarie 2009 incep cursurile in sala de conferinte a Mind Evolution din Mamaia 322 (Cladirea St. Vlas - parter).

Ai simtit nevoia sa desfaci limitele, paradigmele cu care vii din istoria personala si cu care, de cele mai multe ori raspunzi oportunitatilor vietii? Te-ai gandit ca poate fi accesibila schimbarea si ca poti de acum incolo sa devii ceea ce iti doresti? Uita-te in jurul tau si identifica modele de succes si alege sa explorezi un univers plin de posibilitati in care vei fii propriul tau manager!

Programarea Neuro Lingvistica afirma ca avem toate resursele pentru a deveni ceea ce ne dorim, asadar vino alaturi de trainerul Cornel Marcu la cursul de NLP Practitioner pentru a castiga instrumentele cu care sa-ti eliberezi potentialul.

Compania de training Mind Evolution introduce cursuri croite pe nevoile actuale ale clientilor sai si ofera abilitatea de a atinge excelenta in viata personala/profesionala. Intra acum pe www.mindevolution.ro si alege cursul care ti se potriveste.

Marketing Executive

Adela Gongea

Mobil: 0765 091082

E-mail: adela.gongea@mindevolution.ro

Website: www.mindevolution.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii