Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:01 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MGM semnează un parteneriat pe cinci ani cu FORUM FILM (CINEMA CITY)

ro

01 Jul, 2011 20:15 1233 Marime text

MGM semnează un parteneriat pe cinci ani cu FORUM FILM (CINEMA CITY)

– drepturile pentru distribuirea proiecţiilor cinematografice şi DVD/ BluRay acoperă Polonia, Ungaria, România, Bulgaria şi Israel 

Bucureşti, 1 iulie 2011 – MGM a anunţat semnarea unui parteneriat de lungă durată cu distribuitorul Forum Film, parte a Cinema City Internaţional NV (CCI). Angajamentul a intrat în vigoare pentru o parte importantă a Europei de Est, dar şi pentru Israel. Ţări ca Polonia, Ungaria, România şi Bulgaria au primit dreptul de distribuţie a proiecţiilor cinematografice şi a discurilor DVD/BluRay a MGM.  Mai mult decât atât, Forum Film va acoperi partea de studio şi pentru Cehia şi Slovacia.

Pe o periodă de cinci ani, lansările celor mai aşteptate filme ale momentului vor intra sub tutela Forum Film. Printre primele, cele mai aşteptate proiecţii, se numără cele 2 producţii “Hobbit” (premiera în 2012 şi 2013), dar şi cea mai nouă parte a francizei James Bond – “Bond 23” (premiera: 9 noiembrie 2012). MGM şi Forum şi-au exprimat intenţia de colaborare şi pentru distribuirea “Bond 24”, în acelaşi sistem.
"Acest parteneriat vine în urma unei relaţii de prietenie de lungă durată cu MGM şi ne bucurăm că am fost prima lor opţiune atunci când au dorit extinderea pe pieţele pe care noi eram deja prezenţi. Suntem convinşi că potenţialul filmelor ce vor intra sub tutela Forum Film va fi maximizat de către echipa noastră" a declarat Mooky Greidinger CEO Cinema City Internaţional.
“ Cu toate resursele de care beneficiază şi echipa de lucru atribuită, ştim că filmele noastre vor fi pe mâine bune la Forum Film” au declarat Barber şi Birnbaum, vicepreşedintele şi CEO-ul MGM.
Despre Cinema City Internaţional NV şi Forum Film
Cinema City Internaţional este cel mai mare distribuitor de proiecţii cinematografice din Europa Centrală şi de Est şi Israel, cu 93 de cinematografe şi 882 de ecrane de proiecţie. Distribuitorul de filme Forum Film este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pieţei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe şi distribuţia de filme.
Forum Film România s-a înfiinţat în anul 2010 şi a preluat distribuţia în cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney. În afară de România, companiile Forum Film coordonează distribuţia peliculelor Disney şi în Bulgaria, Ungaria, Polonia şi Israel. În Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost începută în urmă cu aproape 50 de ani.
DespreStudiourile Metro-Goldwyn-Mayer Inc.
Studiourile Metro-Goldwyn-Mayer Inc. reprezintă o parte activă a producţiei şi distribuirii globale de filme, programe TV, home video, media intractivă, muzică ş.a. Compania deţine cea mai mare bibliotecă de filme contemporane, cu aproape  4,100 de titluri. Ca parte integrată a MGM, regăsim: Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc., Metro-Goldwyn-Mayer Pictures Inc., United Artists Films Inc., MGM Television Entertainment Inc., MGM Networks Inc., MGM Distribution Co., MGM International Television Distribution Inc., Metro-Goldwyn-Mayer Home Entertainment LLC, MGM ON STAGE, MGM Music, MGM Consumer Products and MGM Interactive. Mai mult decât atât, MGM deţine licenţe şi în zona de porturi TV locale, la nivelul a peste 130 de ţări. Pentru mai multe informaţii vă invităm să accesaţi www.mgm.com.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii