Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:47 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Masina Electrica TESLA ROADSTER ajunge in data de 25 august 2011 la Hotel IBIS Constanta

ro

24 Aug, 2011 21:14 1480 Marime text

Masina Electrica TESLA ROADSTER ajunge in data de 25 august 2011 la Hotel IBIS Constanta.

Lantul Hotelier Continental sustine turneul “TESLA GOES EST”, al carui start a fost dat luni 15 august 2011. Acest eveniment are ca scop popularizarea conceptului de masina 100% ECO ciu 0 (zero) emisii de CO2.

TESLA ROADSTER – prima masina sport 100% electrica din lume a fost prezentata publicului din Arad si Sibiu pe 21, respectiv 22 august, in fata Hotelurilor Continental Arad si Sibiu, iar pe 24 august masina a ajuns la Bucuresti, in fata sediului Continental Hotels din Calea Grivitei 143.

In data de 25 august masina ECO va ajunge in Constanta chiar la Hotel IBIS. Masina va fi parcata pe gazonul din fata hotelului, str Mircea cel Batran nr 39B-41, astfel incat doritorii au sansa de a o vedea “live”.

Continental Hotels este partener oficial al acestui eveniment si prin montarea de prize speciale pentru alimentarea masinilor electrice si permite incarcarea autovehiculului in hotelurile unde aceasta va poposi.

Hotelurile IBIS Romania adopta o atitudine ecologica pentru o lume cat mai verde si lipsita de poluare.

Hotel IBIS Constanta s-a deschis in anul 2005, find dedicat inca de la inceput furnizarii unor servicii de 3 stele pe segmentul de business. A ajuns in scurt timp unul dintre hotelurile cele mai reprezentative pe piata din Constanta si nu numai. Hotel IBIS face parte din lantul hotelier ACCOR, una dintre cele mai importante companii hoteliere la nivel mondial

Va asteptam sa ne vizitati!

RUXANDRA DIMA

Sales Coordinator

IBIS Constanta
39B-41, Mircea cel Batran str,
900658 Constanta, Romania
website: www.ibishotels.ro

FREE INTERNET ACCESS IN ALL ROOMS

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii