Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:46 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marian Iordache va castiga functia de Primar in Medgidia

ro

06 Jun, 2012 23:39 1885 Marime text

Organizatia PNL Medgidia a solicitat un sondaj de opinie privind intentia de vot a cetatenilor Municipiului Medgidia la alegerile din data de 10 iunie 2012. Sondajul de opinie realizat de catre specialistii de la Mitriks, demonstreaza ca cetatenii Medgidiei isi doresc o continuitate la Primarie si vor vota majoritatea cu Iordache Marian in functia de primar al Municipiului.

Operatorii care au realizat acest sondaj au chestionat cetateni din toate zonele orasului si din toate categoriile de varsta, atat persoane cu studii primare, medii si superioare, barbati si femei.

Marian Iordache si consilierii USL sunt pe primul loc in preferintele locuitorilor din Medgidia, contracandidatii sai obtinand un procent mult mai mic la intentia de vot a medgidienilor.

51,3% din cetatenii care au raspuns la acest sondaj vor vota si de aceasta data cu actualul Primar, Iordache Marian, reprezentantul USL la Medgidia. 11,1% din cei intervievati sunt inca nehotarati privind intentia de vot, 24% au spus ca vor vota cu candidatul clasat pe locul al doilea iar restul voturilor se distribuie catre ceilalti 7 candidati.

Referitor la intentia de vot pentru Consilierii locali, 56,5% din cetateni vor vota USL pentru Consiliul Local si Judetean. O proportie de 17,3% din cetatenii participani la sondaj sunt inca nehotarati, doar 10,5% vor vota cu PDL, 5,5% cu PPDD, 2,5% cu PER si 1,6% cu UDTTMR.

Cetatenii se declara multumiti de proiectele Primarului Iordache Marian si il sustin pentru mandatul urmator, cei mai multi dintre ei sustinand ca vor merge la vot cu incredere in viitor.

USL Medgidia va indeamna sa mergeti la vot pe 10 iunie 2012 si sa votati USL, prima pozitie pe buletinele de vot, atat pentru Primar cat si pentru Consilierii Locali si Judeteni.

06 Iun 2012 Biroul de Presa USL Medgidia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Teodora 06 Jun, 2012 21:54 si eu voi vota cu Iordache..sunt destul de multumita de cate a realizat si merg pe mana continuitatii
  • Radu!!! 06 Jun, 2012 19:20 BRAVO USL!! BRAVO MEDGIDIA!! MERITA SA CONTINUAM CU MARIAN IORDACHE SI CU CONSILIERII USL`.. RADU MAZARE SI NICUSOR CONSTANTINESCU NE VOR SUSTINE CEEA CE NU S-A MAI INTAMPLAT DE MULT LA MEDGIDIA!! VOTAM MARIAN IORDACHE!! VOTAM USL!!