Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:15 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Live@Edu ofera studentilor o sesiune mai usoara

ro

18 May, 2010 15:42 1237 Marime text
In perioada 17 mai - 5 iunie, compania The Red Point deruleaza impreuna cu Microsoft Romania si AIESEC campania pentru implementarea platformei de comunicare Microsoft Live@Edu la Universitatea "Ovidius" din Constanta.

Campania, realizata si cu sprijinul organizatiei studentesti AIESEC - filiala Constanta, este un demers de eficientizare a comunicarii pentru studenti, dar si pentru profesori prin implementarea unei solutii moderne care ofera importante beneficii activitatii didactice.
Platforma Microsoft Live@Edu este o suita de aplicatii si servicii inovatoare online, incluzand Windows Live Hotmail, Microsoft Office Live Workspace si SkyDrive, care le permite studentilor si profesorilor sa colaboreze cu usurinta si sa construiasca o relatie interactiva, intotdeauna la curent cu ultimele informatii.
Live@edu permite Universitatii "Ovidius" din Constanta sa furnizeze aceste instrumente de comunicare intr-un mediu administrat, cu garantia ca datele utilizatorilor sunt pastrate in siguranta.

Live@edu reprezinta viziunea Microsoft pentru institutiile de invatamant de a beneficia de puterea de calcul si resursele oferite de cea de-a patra generatie in tehnologia informatiei: cloud computing. Servicile oferite prin intermediul Internet-ului vin in intampinarea nevoilor de tehnologie avansata ale studentilor, fara investitii mari, stimulandu-le inovatia, creativitatea si cunoasterea. Suita de aplicatii si servicii Live@edu ofera studentilor mai multe instrumente practice pentru viata de zi cu zi din facultate si contribuie la pregatirea studentilor pentru cariera lor viitoare a declarat Cristian Popescu - Microsoft Romania Education Lead.

Campania de comunicare se concentreaza pe sesiune si pe avantajele pe care studentii le pot cunoaste in aceasta etapa, folosind platforma Microsoft Live@Edu. Studentii vor participa la workshop-uri interactive in care vor fi invitati sa-si activeze conturile create si sa exploateze beneficiile platformei. Trainerii AIESEC ii vor asista pe studenti, iar prezentarea platfomei va fi sustinuta de Victor Chirita, Microsoft Education Technology Advisor.

"Consideram importanta existenta unei astfel de solutii tehnologice avansate care contribuie la cresterea calitatii comunicarii din universitati si implicit la eficientizarea actului educational. Campania desfasurata in colaborare cu partenerul nostru Microsoft Romania se inscrie in strategia pe termen lung a companiei The Red Point pentru dezvoltarea si extinderea tehnologiillor in mediul academic." declara Irina Craciun - Marketing Director, The Red Point

Microsoft
Fondat in 1975, Microsoft (Nasdaq "MSFT") este liderul mondial in software, servicii si solutii, care ajuta oamenii si companiile sa isi atinga pe deplin potentialul.

Misiunea Microsoft Romania este cresterea satisfactiei partenerilor si utilizatorilor tehnologiei de varf Microsoft, contribuind cu profesionalism si onestitate la dezvoltarea industriei IT locale, prin transpunerea modelului de business al corporatiei.

AIESEC este cea mai mare organizatie de studenti din lume si reprezinta platforma interntationala prin care acestia isi explora si dezvolta potentialul de leadership, pentru a avea un impact pozitiv in societate.


The Red Point este lider pe piata de educatie din Romania datorita solutiei Academis dedicata performantei in managementul universitar. De asemenea, compania este activa in proiecte de amploare nationala, finanatate din fonduri europene nerambursabile, alaturi de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportulu si de importante universitati din tara.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii