Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lansare TradeLiner Coface isi modernizeaza oferta de asigurari de credit pentru companiile de dimensiuni medii de pe piata

ro

15 Jun, 2015 13:29 1167 Marime text
Vizand nevoile in crestere de asigurari de credit comercial ale companiilor de dimensiuni medii de pe piata, Coface si-a modernizat polita de asigurare emblematica, redenumita acum TradeLiner. Aceasta actiune este o consecinta a experientei dobandite de Coface din prima oferta globala de protectie impotriva riscului de neplata introdusa acum cincisprezece ani si se bazeaza pe dorinta sa de a munci mai mult pentru a contribui la protectia firmelor de marime medie care activeaza in economia reala.
 
“Dupa EasyLiner care a fost lansata in 2014, dedicata IMM-urilor, TradeLiner ofera firmelor de dimensiuni medii o solutie care sa le satisfaca cerintele si asteptarile legate de flexibilitate, o gama larga de optiuni si reactivitatea necesara in mediul de afaceri actual. Pe langa un angajament privind calitatea si transparenta pentru companiile care isi vand produsele si serviciile pe credit, intr-un climat economic inca dificil, Coface a adaugat o componenta esentiala noii sale oferte de produse globale si segmentate, ca parte a strategiei de inovare care a inceput acum trei ani.”, a explicat Patrice Luscan, Director Strategie si Marketing in cadrul Grupului.
 
Transparenta si reactivitate mai mari care sa reflecte nevoile firmelor
 
Cu TradeLiner, Coface va oferi in curand companiilor din 98 de tari servicii complete pentru a le proteja activitatile comerciale in cazul insolventelor sau a intarzierilor de plata din partea cumparatorilor: prevenirea riscului de neplata, colectarea facturilor neplatite si despagubiri in cazul in care colectarea esueaza sau finalizarea ei dureaza mai mult decat este preconizat.
 
Aceasta noua oferta a fost conceputa si realizata pentru a le facilita companiilor obtinerea acoperirii prin asigurarea de credit comercial si apoi gestionarea mai atenta a acesteia, in conformitate cu cerintele lor comerciale. Caracteristicile sale cheie sunt simplitatea si flexibilitatea:
Acoperirea prin asigurarea de credit comercial a fost simplificata si facuta mai usor de inteles, cu transparenta completa privind serviciile oferite;
Primele sunt facturate pe baza cifrei de afaceri efective si prima anuala minima este automat ajustata anual, contribuind astfel la reducerea nesigurantei bugetare;
Daca o companie intampina probleme legate de fluxul de numerar ca urmare a debitelor neplatite, termenul limita pentru despagubire poate fi redus de la cinci la patru, trei sau chiar doua luni. Acesta este unul dintre elementele cele mai valoroase si exclusiviste ale TradeLiner.
Acoperire completa imbunatatita printr-o gama larga de optiuni
 
TradeLiner este, de asemenea, o solutie personalizata gratie multiplelor optiuni de acoperire a diferitelor tipuri de riscuri: politice, dezastre naturale, pre-expeditie, datorie contestata, avansuri platite furnizorilor sau vanzari in regim de consignatie. Acoperirea suplimentara TopLiner (care poate fi solicitata in cazul acoperirii initiale sub cea solicitata sau refuzata) a fost foarte bine primita de companii de la lansarea ei la sfarsitul lui 2012 si este una dintre multele optiuni disponibile.
 
 
CONTACT MEDIA:
Emilia MUSCALU - T. +40/21/231 60 20 - emilia.muscalu@coface.com
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii