Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

KFC România sărbătoreşte ziua lui Mihai Eminescu pe Facebook

ro

17 Jan, 2012 16:12 1559 Marime text

KFC România sărbătoreşte ziua lui Mihai Eminescu pe Facebook

În perioada 15-17 ianuarie, KFC România a organizat pe pagina de Facebook concursul “Compune o poezie Smart”, dedicat aniversării a 162 de ani de la naşterea poetului Mihai Eminescu.

În cadrul concursului, cei peste 120 000 de fani KFC au fost invitaţi să compună un catren pentru unul dintre cele mai populare meniuri: Smart Meniu. Pe 17 ianuarie, autorii celor mai votate 15 poezii au fost premiaţi cu vouchere de consumaţie pentru a se putea bucura de produsele KFC preferate.

Concursul “Compune o poezie Smart” face parte din campania de promovare a Smart Meniu, cel mai recent meniu lansat de KFC România şi, totodată, meniul care conţine cele mai îndrăgite produse de pui – Aripioare picante şi Crispy Strips – la un preţ foarte avantajos: doar 9,90 lei.

Este al doilea an când KFC România sărbătoreşte aniversarea naşterii lui Mihai Eminescu cu fanii din mediul online. În anul 2010 KFC a organizat concursul online de poezie “KFC, cu dragoste”, concurs care s-a transformat în primul viral al anului, având în perioada de desfăşurare o medie de 7 000 de vizualizări pe zi.

Despre KFC România
Lanţul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenţa pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network. În prezent, în România sunt deschise 42 de restaurante KFC dintre care 18 numai in Bucureşti, restul fiind în oraşe precum Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Piteşti şi Braşov.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii