Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:51 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

KFC da startul pentru gusto-aventura!

ro

27 Apr, 2012 17:54 1795 Marime text

Vineri, 27 aprilie 2012

Dipping Box, meniul KFC care a facut senzatie printre iubitorii gustului de pui crocant si fraged din Marea Britanie, Franta, Polonia si Bulgaria este disponibil in restaurantele KFC din intreaga tara.

Din aprilie, in toate restaurantele KFC incepe gusto-aventura! Cu noul meniu Dipping Box, alaturi de binecunoscutele preparate crispy strips si hot wings, clientii KFC au la dispozitie 5 sosuri delicioase pentru a descoperi cele mai exotice gusturi: Tzatziki, Curry, Chilli, sos de usturoi sau ketchup .

Dulce si aromat, racoros si apetisant, picant si delicios sunt propunerile de sosuri pe care KFC le ofera clientilor dornici sa incerce mereu ceva nou la masa. Fie ca aleg noile sosuri exotice Tzatziki, Curry, Chilli, fie ca raman fideli sosurilor clasice din meniu KFC, sos de usturoi sau ketchup, meniul Dipping Box aduce de fiecare data o noua aventura culinara.

Pentru a satisface toate preferintele, KFC le ofera clientilor sai libertatea de a alege singuri modul in care vor sa consume noul produs: fie ca meniu de baza, Dipping Box(2 Crispy Strips, 4 Hot Wings, cartofi prajiti si 2 sosuri la alegere), fie ca Dipping Bucket (4 Crispy Strips, 8 Hot Wings, cartofi prajiti si 3 sosuri la alegere).

Meniul Dipping Box a aparut prima data in restaurantele KFC din Marea Britanie, Franta, Polonia si Bulgaria, unde a intrat in topul preferintelor clientilor KFC imediat dupa lansare.

In luna aprilie, lantul de restaurante KFC a implinit 15 ani de activitate pe piata din Romania. In prezent, KFC este unul dintre jucatorii importanti din economia romaneasca, un angajator de top si unul dintre brandurile cu o implicare constanta in comunitate. Totodata, KFC Romania a fost printre primele tari din Europa care a adoptat sloganul global SO GOOD, un slogan care defineste toate actiunile intreprinse de brand la nivel international si local.

Despre KFC Romania

Lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network. In prezent, in Romania sunt deschise 42 de restaurante KFC dintre care 18 numai in Bucuresti, restul fiind in orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti si Brasov.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii