Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:38 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

KFC a fost desemnat cel mai bun Quick Service Restaurant în 2012

ro

06 Dec, 2012 22:49 3739 Marime text

kfc_baneasa_dt1.jpg_resize.jpgLanţul de restaurante KFC este preferatul publicului, ocupând primul loc la categoria „Cel mai bun QSR"

Pe 28 noiembrie, în cadrul celei de a cincea ediţii a Galei Premiilor Food&Bar, KFC s-a clasat cu succes în topul preferinţelor publicului ocupând locul 1 la categoria "Cel mai bun QSR", premiu care evidenţiază încă o dată calitatea produselor KFC şi succesul acestora în rândul românilor.

"Ne bucurăm pentru acest premiu, le mulţumim clienţilor KFC pentru votul acordat şi îi asigurăm că vom continua să le oferim şi de acum înainte produse de calitate, restaurante prietenoase şi moderne şi momente frumoase petrecute între prieteni." declară Monica Eftimie, Director de Marketing KFC România.

restaurant_kfc.jpg_resize.jpgKFC, cel mai mare lanţ de restaurante cu produse de pui, este cunoscut în întreaga lume datorită reţetei Colonelului Sanders şi a celebrelor 11 ierburi şi mirodenii, reţetă care se găseşte în fiecare dintre cele peste 17.000 de locaţii pe care compania le-a deschis în toată lumea.

Despre KFC România

Lanţul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenţa pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network. În prezent, în România sunt deschise peste 45 de restaurante KFC atât în Bucureşti, cât şi în oraşe precum Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Piteşti şi Braşov şi unul în Republica Moldova.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii