Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:12 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incepe Regata Imobiliara!

ro

05 Aug, 2010 17:06 910 Marime text

Începe Regata Imobiliară!

Regata Imobiliară a intrat pe ultima sută de metri! Regalul de la mare este pregătit să înceapă! Expozanţii au pregătit ofertele, iar maşinile de lux s-au parcat pentru ziua cea mare!

Mii de oferte imobiliare îşi aşteaptă cumpărătorii la Regata Imobiliară! Vizitatorii au de unde alege, expozanţii vin în întâmpinarea celor mai exigente dorinţe. Oferta e bogată, de la garsoniere de 25.000 Euro, până la vile de lux amplasate în ansambluri rezidenţiale exclusiviste.

Şi pentru că este vară şi miroase a concediu, am pregătit o ofertă bogată de locuinţe de vacanţă în ţară şi în străinătate. O casă de vacanţă este o oportunitate în această perioadă, spun mulţi specialişti imobiliari, şi asta pentru că preţurile au scăzut, iar dezvoltatorii sunt mult mai deschişi să negocieze cu clienţii. Ca urmare, cei interesaţi de o proprietate la munte vor găsi la “Regata Imobiliară” soluţii excelente.

Nici dezvoltatorii de la mare nu se lasă mai prejos şi au venit şi ei cu oferte care să-i pună pe gânduri pe cei care vor să nu stea în casa lor ori de câte ori simt nevoia de o escapadă pe litoralul românesc. Chiar dacă e criză, sunt încă investitori care îşi permit să investească în locuinţe de vacanţă în străinătate. Grecia este una dintre destinaţiile preferate de români. Este aproape de ţară, iar peisajele şi condiţiile oferite de greci fac toţi banii. De aceea, la Regata Imobiliară am adus case de vacanţă situate chiar pe malul Mării Egee.

Nu numai achiziţia unui “second home” este rentabilă pe timp de criză, ci şi cumpărarea primei locuinţe sau schimbarea celei vechi. Regata Imobiliară oferă vizitatorilor săi posibilitatea de a consulta cele mai bune oferte din piaţă din prezent. Iar dacă banii nu sunt suficienţi, specialiştii financiari prezenţi în cadrul târgului vor oferi celor interesaţi cele mai bune sfaturi şi îi vor ajuta să găsească soluţii pentru a putea cumpăra proprietatea mult dorită. Pentru că v-am promis “mai mult decât imobiliare”, am forţat limitele banalului cu o reprezentaţie spectaculoasă de cai putere, unde maşini premium vor atrage cu siguranţă privirile tuturor celor veniţi la Regata Imobiliară, evenimentul imobiliar premium al verii 2010.

Fiecare seară se va termina cu un eveniment surpriză!
Aşadar nu rataţi cel mai mare târg imobiliar de la mare. Vă aşteptăm zilnic în perioada 5-8 august în faţa hotelului Rex din Mamaia. De joi până sâmbătă târgul este deschis publicului în intervalul orar 16-24, iar duminică între 11-16. 


Mihaela Sandu 
Cristina Tamas

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii